Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διασφαλίστε την αξία και την απόδοση του «συνεργάτη» σας

2.090 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Η Volkswagen προσφέρει μέσω του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της τη διασφάλιση της αξίας και της αποδοτικότητας του «συνεργάτη» τους, με σημαντικά Οφέλη στο κόστος συντήρησης & επισκευής.

Xάρη στα ειδικά πακέτα «Volkswagen Economy» που η ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέρει για τα ελαφρά επαγγελματικών ηλικίας από πέντε ετών και άνω, οι ιδιοκτήτες τους είναι σε θέση να διατηρήσουν τον… συνεργάτη τους το ίδιο αποδοτικό με την πρώτη μέρα.  Μάθετε πως!
 
Σημαντικές εκπτώσεις σε εργασία & ανταλλακτικά
Για τους κατόχους ελαφρών επαγγελματικών της Volkswagen με ηλικία από 4 έτη και άνω, είναι διαθέσιμα μέσω της «Καμπάνιας Πιστότητας», σημαντικά οφέλη στο κόστος εργασίας & ανταλλακτικών, που διαμορφώνονται ως εξής:
• Έκπτωση 10% για οχήματα ηλικίας 4 – 6 ετών
• Έκπτωση 12% για οχήματα ηλικίας 6 – 8 ετών
 Έκπτωση 15% για οχήματα ηλικίας 8+ ετών
• Έκπτωση 10% σε εργασίες – ανταλλακτικά φανοποιείας για οχήματα 6+ ετών

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα των «Πακέτων Economy»
Η σκληρή χρήση στην οποία υπόκεινται τα επαγγελματικά οχήματα, έχει σαφή επίδραση στην απόδοση και την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου.
Σε μια προσπάθεια να προσφέρει όσο το δυνατόν βέλτιστες λύσεις στους πελάτες της, η Volkswagen έχει εξελίξει ειδικά προγράμματα, τα λεγόμενα «Πακέτα Economy», μέσω των οποίων διασφαλίζεται η βέλτιστη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων ηλικίας άνω των 5 ετών, με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του Δικτύου Επισκευαστών της ελληνικής αντιπροσωπείας.  Με το κόστος της τοποθέτησης να συμπεριλαμβάνεται στην αρχική τιμή, οι πελάτες της εταιρείας, είναι σε θέση να γνωρίζουν εκ των προτέρων του κόστος της επίσκεψης τους στο Service ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως τα «Πακέτα Volkswagen Economy» έχουν εξελιχθεί με στόχο να καλύπτουν απόλυτα όλες τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του «συνεργάτη» σας.
 
Ποιοτική συντήρηση από 77 ευρώ!
Στα παραδείγματα που παραθέτουμε στους σχετικούς πίνακες, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από «Πακέτα Volkswagen Economy» με βάση τον τύπο του οχήματος και της συντήρησης που αυτό απαιτεί.
Σε κάθε περίπτωση, οι εξειδικευμένοι επισκευαστές της Volkswagen θα διασφαλίσουν την διατήρηση τόσο της αξίας του οχήματος σας όσο και των εγγυήσεων (κατά της διάβρωσης, Κινητικότητας «LongLife») κ.ο.κ.