Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διπλή πρεμιέρα για την Opel στην IAA 2018

2.525 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2018)

Με τη νέα οικογένεια Combo, η Opel γιορτάζει δύο παγκόσμιες πρεμιέρες στις 19 Σεπτεμβρίου στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων στο Αννόβερο.

Tο επαγγελματικό Combo Cargo θα κάνει το ντεμπούτο του στην IAA 2018, ενώ για πρώτη φορά θα εμφανιστεί και η XL έκδοση μήκους 4,75 μέτρων του πρόσφατα λανσαρισμένου Opel Combo Life. Το ελαφρύ επαγγελματικό της Opel γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο IAA σε εκδόσεις crew cab και panel van 4,75 μέτρων. Το panel van χωράει δύο Ευρωπαλέτες και –ανάλογα με την έκδοση – διαθέτει χώρο φόρτωσης έως 4,4 m3, ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 1.000 κιλά.

Σημειώνεται  πως επειδή το Combo έχει εξελιχθεί σύμφωνα με πρότυπα επιβατικών αυτοκινήτων, προσφέρει, σύμφωνα με τη μάρκα, ένα από τα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογίας στην κατηγορία του. Αναλυτικότερα, η γκάμα περιλαμβάνει από Αυτόματο Σύστημα Διατήρησης Ταχύτητας (Automatic Cruise Control) μέχρι Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Automatic Emergency Braking), ακόμα και Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System), Σύστημα Προειδοποίησης Πλαϊνού Τυφλού Σημείου (Side Blind Spot Alert) και head-up display.

Επιπλέον, το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης adaptive IntelliGrip με πέντε προγράμματα εξασφαλίζει πάντα αξιόπιστο κράτημα για το Combo – ανεξάρτητα εάν ο οδηγός θέλει να κάνει τα χόμπι του σε διαδρομές off-road ή έχει να αντιμετωπίσει λάσπη, άμμο ή ακόμα και χιόνι σε εργοτάξια. Το νέο Flank Guard που λειτουργεί με αισθητήρα προστατεύει το Combo από ενοχλητικές και δαπανηρές επισκευές από γρατζουνιές ή χτυπήματα. Η προαιρετική κάμερα οπισθοπορείας στο νέο Combo Cargo βελτιώνει περαιτέρω την ορατότητα προς τα πίσω. Μία ακόμα κάμερα στον καθρέπτη της πλευράς του συνοδηγού μειώνει τον κίνδυνο από αθέατα αντικείμενα στο τυφλό σημείο – σημαντικό όταν ο οδηγός θέλει να στρίψει. Πέραν αυτών το νέο Combo προσφέρει επίσης υψηλά επίπεδα άνεσης με θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι, όπως επίσης και συστήματα infotainment με έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Τέλος, το ελαφρύ επαγγελματικό της Opel εφοδιάζεται με μία γκάμα υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων οι οποίοι πληρούν το αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP. Στην κορυφή βρίσκεται ο 1.500άρης diesel των 130 ίππων, ο οποίος διατίθεται –για πρώτη φορά στο Combo– με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Ο Philippe Narbeburu, Senior Vice President του τομέα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στο Groupe PSA θα παρουσιάσει το Opel Combo μαζί με τα μοντέλα της ίδιας οικογένειας, Citroën Berlingo και Peugeot Partner/Rifter στις 19 Σεπτεμβρίου στις 1:25 μ.μ., σε συνέντευξη τύπου στο περίπτερο C64, hall 13.