Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η πρωτοπορία έχει και σαφές πλεονέκτημα

Η πρωτοπορία έχει και σαφές πλεονέκτημα

  • Η πρωτοπορία έχει και σαφές πλεονέκτημα
  • Η πρωτοπορία έχει και σαφές πλεονέκτημα

Η πρωτοπορία έχει και σαφές πλεονέκτημα

108.000 Επισκέψεις στο άρθρο

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Το νέο Maxus T90 EV είναι ένα ακόμη Pick-Up με την έννοια που έχουν συνηθίσει όσοι έρχονται σε επαφή με οχήματα της κατηγορίας. 
Ναι, είναι μεγάλο, προσφέρει άνετους χώρους για έως 5 επιβάτες και μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 1,0t., οι διαστάσεις του χώρου φόρτωσης του είναι μικρότερες από τις αντίστοιχες του –διπλοκάμπινου- συμβατικού ανταγωνισμού.
 
Την ίδια στιγμή, μπορεί να έχει ένα σαφέστατα μικρότερο κόστος χρήσης, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει τα απαιτούμενα εχέγγυα για εκτός δρόμου κίνηση, δεδομένου ότι του λείπει η μετάδοση της κίνησης και στους εμπρός τροχούς ενώ, και το κόστος των 65.000 ευρώ είναι σχεδόν εφάμιλλό με αυτό, κορυφαίων –συμβατικών- εκδόσεων του ανταγωνισμού.
 
Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει το T90 EV να ξεχωρίζει;
 
Με δεδομένη την έλλειψη οχημάτων στην κατηγορία, ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί λόγω της μείωσης των επιλογών στα Pick-Up, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στις παραδόσεις νέων παραγγελιών τα τελευταία χρόνια και την αυξημένη ζήτηση, αρκετοί επαγγελματίες που δεν αναζητούν ένα όχημα με ανοικτό χώρο φόρτωσης που δεν θα είναι απαραίτητο να κινείται σε απαιτητικά εκτός δρόμου τμήματα (π.χ. ο κατασκευαστικός κλάδος και όχι μόνο), θα μπορούσαν να δουν στο νέο T90 EV ένα ιδανικό όχημα που μπορεί να μεταφέρει τόσο προσωπικό όσο και εξοπλισμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
 
Παράλληλα, η αυτονομία του είναι αρκετά μεγάλη για να καλύψει σχεδόν το σύνολο των δρομολογίων που πραγματοποιούνται καθημερινά στους εν λόγω κλάδους.
 
Με αυτά ως δεδομένα, δεν θα εκπλησσόμασταν αν βλέπαμε πως το νέο Maxus T90 EV αρχίζει να χτίζει ένα σεβαστό μερίδιο αγοράς στην κατηγορία του και στην Ελλάδα. Εξάλλου, δεν παύει να αποτελεί την μοναδική μέχρι στιγμής, ηλεκτροκίνητη πρόταση στα Pick-Ups.
 

Σελίδα 11η δοκιμή: Νέο Maxus T90 EV. To 1o ePick-Up είναι εδώ!
Σελίδα 2Μεγάλοι χώροι, προσεγμένη κατασκευή, πλήρης εξοπλισμός
Σελίδα 3Με ωφέλιμο 1,0t.!
Σελίδα 4Η πρωτοπορία έχει και σαφές πλεονέκτημα
 Σχετικές ειδήσεις