Δυναμική παρουσία με στόλο Van & μηχανημάτων έργου

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, Cargo Truck & Van Expo 2019.

 
Με αυτή την παρουσία, η Autohellas Hertz επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει στον τομέα της Βραχυχρόνιας και Μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια της Έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε «επί το έργο» τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις AdVANtage , Rent a Van, και Ενοικίασης Μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών & logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:
  • Η υπηρεσία AdVANtage,  δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες  για ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
 
  • Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.  
 
  • Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.
 
Να τονίσουμε ότι στον τομέα των ελαφρών φορτηγών η Autohellas διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van, ενώ το 2020 ολοκληρώνεται η πρώτη του φάση τριετούς επενδυτικού προγράμματος ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.
 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ