Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια νέα διαδικασία ελέγχου με χρήση ολογραμμάτων και λοιπών χαρακτηριστικών «μεικτής πραγματικότητας» ενσωματώνει στις διαδικασίες ελέγχου της…

… η Renault Truck στην γραμμή παραγωγής κινητήρων για τα φορτηγά οχήματα της στη Λυών.

«Εικονική» παραγωγή για τη Renault Trucks

1.950 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2017)

Σε συνεργασία με την εταιρεία Immersion, η Renault Trucks εγκαινιάζει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ελέγχου της παραγωγής της μέσω μιας διαδικασίας… μικτής πραγματικότητας. Διαβάστε πως…

Σε συνεργασία με μια εκ των πρωτοπόρων εταιρειών στον τομέα της εικονική και της επαυξημένης πραγματικότητας (virtual & augmented reality), της Immersion, η Renault Truck εγκαινιάζει μια νέα φάση, την «4.0» σε ότι αφορά στις διαδικασίες ελέγχου και εξέλιξης των κινητήρων της στη γραμμή παραγωγής της Λυών.
Σε αντίθεση με την επαυξημένη πραγματικότητα, όπου διάφορες ψηφιακές πληροφορίες είναι δυνατόν να προβάλλονται σε ειδικές οθόνες, η… μικτή πραγματικότητα που ευελπιστεί να εξελίξουν οι Renault Trucks και Immersion, επιτρέπει την τρισδιάστατη προβολή ψηφιακών εικόνων και δεδομένων πάνω σε πραγματικά αντικείμενα.
Με αυτόν τον τρόπο, οι μηχανικοί της εταιρείας θα είναι σε θέση να επιταχύνουν, να απλουστεύσουν και παράλληλα να αναβαθμίσουν τις διαδικασίες ελέγχου σε διάφορα στάδια της παραγωγής κινητήρων στο εργοστάσιο της Λυών.
Ουσιαστικά, οι τεχνικοί θα μπορούν να προβάλλουν, σε μορφή ολογραμμάτων, διάφορα δεδομένα – εξαρτήματα πάνω σε πραγματικούς κινητήρες, κατά τη διάρκεια της παραγωγής τους, προκειμένου να ελέγξουν τη συμβατότητα και αποδοτικότητα νέων λύσεων, την αξιοπιστία κ.ο.κ.