Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αυτή τη στιγμή, επιχειρούν συνολικά 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 3 ελικόπτερα. Πηγή: "Η Καθημερινή".

Εκκενώνεται ο Ασπρόπυργος από φωτιά σε βυτιοφόρο

4.605 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2021)

Ανάστατη η κοινωνία του Ασπρόπυργου, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα, με την Πολιτική Προστασία να αναλαμβάνει δράση στέλνοντας μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής.

Νωρίς το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε βυτιοφόρο με επικίνδυνο υλικό – πιθανόν προπάνιο – επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης, στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει από το σημείο  «Η Καθημερινή».
 
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σημειώνονται αλλεπάλληλες εκρήξεις, με την Πολιτική Προστασία να αποστέλλει μήνυμα στα κινητά τον κατοίκων, συμβουλεύοντάς τους να μείνουν σε κλειστούς χώρους και να παραμείνουν μακριά από υαλοπίνακες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.
 
Σημειώνεται, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αναμεταδίδουμε, πυκνοί μαύροι καπνοί έχουν καλύψει, ενώ για λόγος ασφαλείας έχει διακοπεί το ρεύμα και επιπλέον εκκενώθηκε προληπτικά η ευρύτερη περιοχή. Τονίζεται, πως η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε παρακείμενο κτίριο και σε σταθμευμένα οχήματα, δίχως ευτυχώς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή άλλα δυσάρεστα συμβάντα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, μάρτυρες έκαναν λόγο για τόσο ισχυρή έκρηξη, που τους έκανε να πιστεύουν πως επρόκειτο για σεισμό. Στο σημείο μετέβη και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Αυτή τη στιγμή, επιχειρούν συνολικά 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 3 ελικόπτερα. Μάλιστα, κατόπιν εντολής του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, στην περιοχή έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, προκειμένου να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση.