Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι έως και έξι επιβάτες της 2ης και 3ης σειράς καθισμάτων έχουν στη διάθεση τους αυτόνομο σύστημα κλιματισμού και άνετους χώρους για τους αγκώνες, το κεφάλι και τα γόνατα του.

    ¶νετοι χώροι για έως και εννέα επιβάτες

    6.185 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

    Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, το νέο Proace Verso προσφέρεται με 6 – 9 θέσεις επιβατών. Όλοι οι επιβάτες έχουν άπλετο χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι τους ενώ και οι έξι θέσεις της 2ης και της 3ης σειράς εφοδιάζονται με υποδοχές isofix για την στερέωση παιδικών καθισμάτων σε αυτές.
    Το μεγάλο άνοιγμα της πλευρικής θύρας διευκολύνει την πρόσβαση στο εσωτερικό ενώ τα εκτεταμένα παράθυρα προσφέρουν απρόσκοπτη θέα σε όλους.
    Ακόμη και στις –βασικές- εκδόσεις Shuttle, προσφέρεται αυτόνομο σύστημα κλιματισμού για τους επιβάτες των πίσω σειρών ενώ οι εκδόσεις Family προσφέρουν επιπλέον στοιχεία όπως πτυσσόμενο τραπεζάκι για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς (στην πλάτη των καθισμάτων της πρώτης σειράς), συρόμενα παράθυρα και σκίαστρα για τη 2η σειρά κ.ο.κ. Παράλληλα, τα καθίσματα των πίσω σειρών μπορούν να μετακινηθούν ή να αφαιρεθούν με ευκολία.