Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ενα Ranger Raptor αλλιώτικο από τα άλλα (+vid)

5.498 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2020)

Το Ford Ranger Raptor είναι σαφέστατα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δυναμικά Pick-Up της αγορά ωστόσο, για τους… μερακλήδες προσφέρεται και μια ειδική διασκευή στο ηχοσύστημα του.

Το Ford Ranger Raptor σίγουρα ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από τον ανταγωνισμό στην κατηγορία των Pick-Up καθώς, εκτός της δυναμικής εμφάνισης του, έχει δεχθεί πολλαπλές τροποποιήσεις σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη και ειδικά στην ανάρτηση, που του επιτρέπουν να κινείται με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και στις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες.
Ωστόσο για τους… μερακλήδες που θεωρούν πως η κορυφαία έκδοση του Ranger υπολείπεται κάπως σε ότι αφορά στο ηχοσύστημα με το οποίο εφοδιάζεται, η εταιρεία Autobis από το Βιετνάμ, έχει να προσφέρει το ειδικό κιτ με την ονομασία «Autobis Raptor Ultima» με δυνατότητες που δεν μπορούμε καν να αρχίσουμε να απαριθμούμε.
Για όσους ενδεχομένως να ενδιαφέρονταν να δαπανήσουν ένα ποσό της τάξης των 80.000 δολαρίων για την συγκεκριμένη διασκευή του Ford Ranger Raptor, η συνέχει στο video που σας προσφέρουμε…