Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι πιο δυναμικός σχεδιαστικά και με σαφή βελτίωση στην ποιότητα των υλικών και των επενδύσεων.

Η ειδική υποδοχή στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας έχει αποδειχθεί πως προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον επαγγελματία.

Εύκολα προσβάσιμοι αποθηκευτικοί χώροι, υπάρχουν παντού στο εσωτερικό της καμπίνας.

Τα καθίσματα είναι αναπαυτικά, αναδιπλούμενα ενώ…

… στη βάση τους έχει προβλεφθεί επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι.

Σχεδίαση και εσωτερικός διάκοσμος

7.041 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2014)

Από την πρώτη ματιά καθίσταται σαφές πως η σχεδίαση του αμαξώματος του νέου Ducato είναι πιο δυναμική και κομψή σε σχέση με το παρελθόν. Ωστόσο, τα δεδομένα τροποποιούνται πλήρως και στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών όπου, ο οδηγός θα εντυπωσιαστεί από τον φινετσάτο διάκοσμο με την πολύ καλή ποιότητα των υλικών και τις πολυάριθμες «έξυπνες» λύσεις αναφορικά με τους χώρους φόρτωσης.
Ο πίνακας οργάνων, το ταμπλό, η κεντρική κονσόλα, το εσωτερικό των θυρών, τα καθίσματα κ.ο.κ. είναι όλα νέα ενώ, μέσω των οθόνων στον πίνακα οργάνων και τη κεντρική κονσόλα, ο οδηγός μπορεί να ενημερωθεί άμεσα μια ευρεία γκάμα δεδομένων αναφορικά με το δρομολόγιο του και τις διάφορες λειτουργίες του οχήματος.
Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, η υποδoxή «Multifunction Support» μπορεί να υποστηρίξει έγγραφα αλλά και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)