Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακά βελτιωμένο παντού

7.030 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2014)

Από την πρώτη οδηγική μας επαφή με το νέο Fiat Ducato στην Ιταλία, είχαμε… υποψιαστεί πως πρόκειται για ένα πλήρως αναβαθμισμένο μοντέλο. Πλέον, μετά την επαφή μας μαζί του και ελληνικού εδάφους, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως πρόκειται για ένα εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της κατηγορίας του.

Από το 1984, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Fiat Ducato έχει καταφέρει να συνδυάσει το όνομα του με την αποδοτικότητα, τις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος, το περιορισμένο κόστος χρήσης και τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες.
Ωστόσο, η 6η κατά σειρά γενιά του που ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στη χώρα μας, προχωρά… πολλά βήματα παραπέρα. Πλέον, στοιχεία όπως το περιορισμένο κόστος χρήσης, η εντυπωσιακά χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου, τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο εσωτερικό, έρχονται να προστεθούν στις «πατροπαράδοτες» αξίες που προαναφέραμε.

¶νετο και ασφαλές κάτω από όλες τις συνθήκες
Ένα από τα πρώτα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο Ducato κατά την κίνηση του είναι η πολύ καλή ηχομόνωση της καμπίνας.
Παράλληλα, μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων αναλαμβάνει να ελέγξει τις όποιες δυναμικές αντιδράσεις του αμαξώματος κάτω από όλες τις συνθήκες, προσφέροντας στον οδηγό τη δυνατότητα να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις, διατηρώντας πάντοτε τον έλεγχο του οχήματος του, ανεξαρτήτως φορτίου ή συνθηκών (οδόστρωμα, ταχύτητα).
Τέλος, το περιμετρικό οπτικό πεδίο του οδηγού έχει βελτιωθεί καθώς επίσης και η θέση οδήγησης χάρη στο πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)