Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο νέος MultiJet II των 2,3λτ. αποδίδει ισχύ 130 ίππων ενώ, το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο «Comfort-Matic» κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με τη λειτουργία του.

Νέος MultiJet II με ισχύ 130 ίππων

7.042 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2014)

Ηέκδοση του νέου Ducato που είχαμε στη διάθεση μας εφοδιάζεται με τον MultiJet II πετρελαιοκινητήρα των 2.287 κ.εκ. που αποδίδει μέγιστη ισχύ 130 ίππων και ροπή 320 Nm.
Ένα από τα πρώτα στοιχεία που παρατηρεί κανείς πίσω από το τιμόνι του νέου Ducato είναι η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας και η μεστή –χωρίς «κενά»- λειτουργία του εν λόγω μηχανικού συνόλου. Η μέγιστη ροπή των 320 Nm είναι διαθέσιμη από τις 1.800 σ.α.λ. και η συνεργασία του με το εξαιρετικό νέο αυτόματο κιβώτιο «Comfort-Matic» είναι υποδειγματική.
Το τελευταίο ικανοποιεί απόλυτα με την λειτουργία του, όντας γρήγορο στις αντιδράσεις του και ιδιαίτερα «έξυπνο» προκειμένου να μην… ξενίσει τον έμπειρό οδηγό. Σε κάθε περίπτωση, είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα, κινώντας το ιταλικό Van σε γρήγορους ρυθμούς.
Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η Fiat Professional, το εν λόγω μηχανικό σύνολο επιτυγχάνει μέση κατανάλωση καυσίμου από 5,8 – 7,1 λτ./100χλμ. (ανάλογα με την έκδοση του αμαξώματος) ενώ, σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ καυσίμου των 90 λτ. (προαιρετικά διαθέσιμες και επιλογές με 60 ή 120 λτ.), διασφαλίζει μια εντυπωσιακή αυτονομία (αρκετά άνω των 1.000 χλμ.) στο νέο Ducato. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)