Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα πλατφόρμα για ηλεκτροκίνητα οχήματα της Bollinger θα αρχίσει να παράγεται μαζικά μέσα στο 2021.

Η εν λόγω πλατφόρμα διακρίνεται για τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες και την δυνατότητα να υποστηρίξει πολλαπλούς τύπους αμαξωμάτων…

… όπως για παράδειγμα το νέο ηλεκτροκίνητο Pick-Up της εταιρείας με την ονομασία «B2».

Ετοιμο το «E-Chassis» της Bollinger

8.792 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2020)

Η αμερικανική start-up ανακοίνωσε πως σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει το νέο δάπεδο της για ηλεκτροκίνητα οχήματα, επιβεβαιώνοντας πως θα λανσάρει μεταξύ άλλων και μοντέλα Pick-Up που θα βασίζονται σε αυτήν.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η start-up εταιρεία Bollinger προγραμματίζει την εξέλιξη νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων, μεταξύ των οποίων και τα Pick-Up «Β1» και «Β2».
Αμφότερα τα εν λόγω ηλεκτροκίνητα Pick-Up θα βασίζονται σε ένα –ειδικού τύπου- πλαίσιο που ουσιαστικά ενσωματώνει τον ηλεκτροκίνητα και τις συστοιχίες μπαταριών, καθιστώντας την Bollinger, μια από τις πρωτοπόρους σε αυτόν τον τομέα.
Το εν λόγω δάπεδο της Bollinger φέρει την ονομασία «E-Chassis» και με βάση τα όσα ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, είναι σε θέση να υποστηρίξει ακόμη και οχήματα Pick-Up μεικτού βάρους από 10.000 έως 14.000 λίβρες (4,5 – 6,35t.). Μάλιστα η δομή της εν λόγω πλατφόρμας, επιτρέπει την εύκολη υιοθέτηση συστημάτων μετάδοσης της κίνησης στον εμπρός, τον πίσω ή και τους δύο άξονες ενώ, εκτός από την ύπαρξη ανεξάρτητης ανάρτησης και στους δύο άξονες, μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 5.000 λιβρών (2,3t. περίπου)
Σε ότι αφορά στα Pick-Up πρωτότυπα μοντέλα, Β1 και Β2, που η Bollinger έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, εφοδιάζονται μεταξύ άλλων με ηλεκτρονικό κλείδωμα διαφορικού τόσο για τον εμπρός όσο και τον πίσω άξονα ενώ, οι μπαταρίες τους είναι χωρητικότητας 120 – 180kWh.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Bollinger αναφέρουν πως προγραμματίζει να αρχίσει την παραγωγή της εν λόγω πλατφόρμας μέσα στο 2021 και εκτός από τα δικά της μοντέλα, η εταιρεία ευελπιστεί πως θα συνεργαστεί και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες που επιθυμούν μια πλατφόρμα για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα τους.