Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο Renault Kangoo Z.E. Concept αποτελεί ουσιαστικά προπομπό της νέας γενιάς του Kangoo, που αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2020 στην ΕΕ.

Θέλοντας να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες της, η Renault θα προσφέρει το νέο Kangoo και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις.

Kangoo Z.E. Concept

7.916 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στις πρόσφατες ανακοινώσεις της Renault, εστιάζεται στην παρουσίαση του πρωτότυπου «Kangoo Z.E. Concept», ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος που ουσιαστικά, προσφέρει μια πρώτη ματιά στην μελλοντική νέα γενιά του γαλλικού Vanette που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2020.
Προς το παρόν η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα μηχανικά μέρη, τις μεταφορικές δυνατότητες ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω πρωτότυπου ωστόσο, το σίγουρο είναι πως η πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση του αμαξώματος, από όποια οπτική πλευρά και αν το αντικρύσει κανείς, σηματοδοτεί ουσιαστικά τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας σε ότι αφορά στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων, καθώς είναι σαφείς και οι ομοιότητες με τη νέα γενιά των Trafic και Master, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που δημοσιεύουμε.