Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναβαθμισμένη τεχνολογικά και με νέα σχεδίαση η νέα γενιά του Renault Trafic που θα λανσαριστεί στην ΕΕ προς το τέλος του 2019.

Πέραν των μεγάλων χώρων για έως και τρεις επιβάτες, οι εκδόσεις Van του νέου Trafic διακρίνονται για τις πολλαπλές αναβαθμίσεις του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Το νέο Renault Trafic

7.914 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Σε ότι αφορά στη σχεδίαση του αμαξώματος, το νέο Trafic επιδεικνύει αντίστοιχες αλλαγές με αυτές του νέου Master ενώ, σημαντικά αναβαθμισμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος όπου μεταξύ άλλων προβλέπονται αποθηκευτικοί χώροι με όγκο 90λτ. (μεταξύ αυτών και τα 54λτ. της θήκης κάτω από το κάθισμα των συνοδηγών).
Όπως είναι φυσικό, πολλαπλές είναι οι νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όπως π.χ. το νέα συστήματα πολυμέσων ή το ηλεκτρονικό σύστημα Trailer Swing Assist ενώ, οι 2,0λιτροι dCi κινητήρες με απόδοση από 120 – 170 ίππους και μέγιστη ροπή έως και 380 Nm θα συνδυάζονται και με το νέο –διπλού συμπλέκτη- αυτόματο κιβώτιο «EDC» των έξι σχέσεων (Efficient Dual Clutch).