Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Για κάθε χρήση και πρόκληση!

11.077 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2019)

H νέα γενιά του Citroen Berlingo, με τον τίτλο του «International Van of the Year 2019» και πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέρει λύσεις για μια τεράστια γκάμα επαγγελματιών. Ανακαλύψτε το!

Ημακρόχρονη ενασχόληση της Citroen με την κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων ξεκινά το 1928 με το μοντέλο C4 Van ωστόσο, από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα (1996), η ιστορία της έμελλε να αλλάξει άρδην με την παρουσίαση του νέου Berlingo. Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι περισσότερες από 1,5 εκ. πωλήσεις του μοντέλου έκτοτε, αλλά και οι πολλαπλές διακρίσεις που έχει να επιδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι και πρόσφατα, όταν απέσπασε τον τίτλο του «International Van of the Year 2019».
Με σχεδίαση που ξεκίνησε από… λευκό χαρτί σε σχέση με την προηγούμενη του γενιά, το νέο Berlingo Van υιοθετεί πολλαπλές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά στις διαστάσεις του αμαξώματος του, τα μηχανικά του μέρη, τους κινητήρες και φυσικά τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας, χωρίς ποτέ να παραβλέπει τα.. γονίδια του σκληροτράχηλου επαγγελματικού οχήματος που έχει εξελιχθεί πρωτίστως για την μεταφορά φορτίων μεγάλου όγκου και βάρους.
Με τη νέα σχεδίαση του αμαξώματος να υιοθετεί πλήρως τις νέες φόρμες της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Citroen, στοιχεία όπως οι κοντύτεροι πρόβολοι, η νέα δομή των αναρτήσεων και φυσικά, η νέα πλατφόρμα «EMP2», βελτιώνουν την κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων, βελτιώνουν την ενεργητική του ασφάλεια και φυσικά, ενισχύουν την εξαιρετική ευελιξία του.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις