Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της σχεδίασης του εσωτερικού, διακρίνεται για την εργονομία και τις πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις που προσφέρει.

Με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μια μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών, τον επιλογέα του συστήματος μετάδοσης της κίνησης και το σύστημα κλιματισμού.

Ο οδηγός θα εξοικειωθεί άμεσα με τις ενδείξεις του ευνανάγνωστου πίνακα οργάνων.

Τα αναπαυτικά καθίσματα προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη του σώματος αμφότερων των επιβατών.

Ευρύχωρο και καλαίσθητο εσωτερικό

Τα αναπαυτικά καθίσματα με καλή πλευρική στήριξη ήταν το πρώτο στοιχείο που μας κέντρισε το ενδιαφέρον στο εσωτερικό του νέου Μεσαίου Van της Maxus. Επιπρόσθετα, το τιμόνι με τα πολλαπλά χειριστήρια (π.χ. για τον έλεγχο του cruise-control), είναι σχετικά μικρό σε διαστάσεις, ωστόσο είναι ρυθμιζόμενο μόνο καθΆ ύψος.
Ο έγχρωμος πίνακας οργάνων προσφέρει καλή πληροφόρηση στον οδηγό για διάφορά δεδομένα που σχετίζονται με τη λειτουργία του οχήματος ενώ, η οθόνη 10 ιντσών του συστήματος πολυμέσων που εδράζεται στο στην κεντρική κονσόλα, ουσιαστικά διασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στο menu.
Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός έχουν στη διάθεση τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό των θυρών, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού καθώς και θύρες USB ενώ στον εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνεται ακόμη παροχή ρεύματος 12V κ.ά.
Φυσικά, περιττεύει ίσως να αναφέρουμε πως το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατά με λογισμικά Apple CarPlay & Android Auto ενώ, καταλήγοντας αξίζει να σημειώσουμε πως ο οδηγός έχει στη διάθεση του στοιχεία όπως κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κ.ά.