Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Mitsubishi δείχνει νέο Minivan πριν το ντεμπούτο του!

Η Mitsubishi δείχνει νέο Minivan πριν το ντεμπούτο του!

2.382 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2023)

- Θυμίζει το πιο παλιό Pajero
- Με τετρακίνηση και σηκωμένη ανάρτηση
- Μάλλον θα φοράει ηλεκτροκινητήρα
- Θα παρουσιαστεί φέτος στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας

Το νέο off-road θηριάκι από την Mitsubishi που θυμίζει Pajero

Η Mitsubishi ανακοίνωσε προς τα τέλη του Σεπτέμβρη ότι θα συμμετάσχει στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας με ένα νέο όχημα «για διαδρομές εκτός δρόμου». Δεν προσδιόρισε όμως ούτε όνομα ούτε λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο όχημα. Σε πιο πρόσφατες φωτογραφίες όμως αποκαλύφθηκε ότι θα διαθέτει τετρακίνηση και ελαστικά παντός δρόμου.
 
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του… ακόμα έχουμε αμφιβολίες για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Mitsubishi. Από ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε θα αναμειγνύει τον εκτός δρόμου χαρακτήρα ενός crossover με την λειτουργικότητα ενός MPV. Η Mitsubishi δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι κινητήρα θα έχει, καθώς χρησιμοποιεί τόσο τους όρους «εξηλεκτρισμένο» όσο και «ηλεκτρικό» για να τον περιγράψει. Επομένως δεν γνωρίζουμε αν το νέο όχημα θα είναι πλήρως ηλεκτρικό ή υβριδικό. Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι πως το όχημα θα έχει εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες και θα διαθέτει ευρύχωρη καμπίνα.
 
Με τις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε και το πίσω μέρος, που ακολουθεί ένα αρκετά τετραγωνισμένο σχεδιασμό, σε αντίθεση με τις σχεδιαστικές τάσεις της εποχής. Η αλήθεια είναι πως θυμίζει σε ένα μεγάλο βαθμό τον τετραγωνισμένο σχεδιασμό της G-Class, αλλά και του παλαιότερου Mitsubishi Pajero.
 
Το νέο όχημα θα παρουσιαστεί πλήρως στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »