Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Πρόγευση της 31ης Διεθνούς Εκθέσεως BAUMA 2016

5.065 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2016)

Οι γερμανοί υπερηφανεύονται, και όχι άδικα, πως η Διεθνής Έκθεση BAUMA για τον κλάδο των κατασκευών, είναι η μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο, τόσο από άποψης εγκαταστάσεων όσο και με βάση τους επισκέπτες που προσελκύει. Φέτος, από 11 – 16 Απριλίου, το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κλάδου θα εστιαστεί για ακόμη μια φορά στο Μόναχο.

Ανα 3ετία, το παγκόσμιο ενδιαφέρον του ιδιαίτερα απαιτητικού κλάδου των κατασκευών εστιάζεται στο Μόναχο και πιο συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση «BAUMA» που καταφέρνει να συγκεντρώσει κάθε φορά τις κορυφαίες τεχνολογικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά οχήματα, τα μηχανήματα κ.ο.κ.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, η προηγούμενη έκδοση της BAUMA που διοργανώθηκε το 2013 συγκέντρωσε 3.421 εκθέτες από 57 χώρες καθώς και 535.065 επισκέπτες από 200 χώρες!
Επιπρόσθετα, 1.475 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο κάλυψαν σπιθαμή προς σπιθαμή τα 575.000 τ.μ. των εγκαταστάσεων της προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
Με αυτά ως δεδομένα, σαφέστατα και η BAUMA του 2013 ήταν η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για τον κλάδο ωστόσο, ήδη έχει ανακοινωθεί πως στη φετινή έκδοση της, το συνολικό εμβαδόν των εγκαταστάσεων έχει αυξηθεί στα 605.000 τ.μ. λόγω της αυξημένης ζήτησης από τους εκθέτες!
Όπως είναι λοιπόν φυσικό, οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το σημαντικό αυτό γεγονός και αρκετές εξ αυτών, έχουν ήδη ανακοινώσει τα όσα πρόκειται να παρουσιάσουν στην 31η BAUMA του 2016.
Για τον λόγο αυτό, στις σελίδες που ακολουθούν σας προσφέρουμε μια πρόγευση των όσων θα διαδραματιστούν στο Μόναχο στις αρχές Απριλίου…