Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα συνδυασμένων αστικών διανομών προϊόντων με τη χρήση drones από τη Mercedes-Benz Vans στη Ζυρίχη.

Η εποχή των drones πλησιάζει

3.192 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2017)

Η Mercedes-Benz Vans ανακοίνωσε πως η πρώτη πιλοτική δοκιμή ενδοαστικών παραδόσεων εμπορευμάτων με τη συνεργασία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και drones, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Όπως έχουμε αναφέρει και πρόσφατα, η Mercedes-Benz Vans συμμετείχε σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εξέλιξης νέων πρακτικών στην διαμεταφορά εμπορευμάτων εντός της πόλης στη Ζυρίχη όπου, ειδικά τροποποιημένα Vito συνεργάζονταν με drones για την παράδοση των προϊόντων στους τελικούς προορισμούς.
Το εν λόγω πρόγραμμα διενεργήθηκε από 25/9 – 13/10 σε συνεργασία με τις εταιρείες Matternet και siroop.ch και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mercedes-Benz Vans, κατά τη διάρκεια του διενεργήθηκαν περισσότερες από 100 πτήσεις σε διάστημα 10 ημερών χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
Στόχος της εν λόγω πρωτοβουλίας της Mercedes-Benz Vans ήταν να δοκιμαστούν οι προδιαγραφές καθώς και οι διαδικασίες που απαιτούνται για την χρήση των drones σε συνδυασμό με επαγγελματικά οχήματα, καθώς και να αξιολογηθούν και οι αντιδράσεις του κοινού σχετικά με τη νέα αυτή μορφή παραδόσεων… από πόρτα σε πόρτα.
Σε σχετικές δηλώσεις του, ο επικεφαλής του τμήματος «Future Transportation» της Mercedes-Benz Vans, κ. Stefan Maurer τόνισε πως: «Τα αποτελέσματα των πιλοτικών δοκιμών θα αναλυθούν σε βάθος ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι πως το εν λόγω πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. Η εν λόγω λύση στις αστικές διανομές προϊόντων εμφανίζει μεγάλη προοπτική και σκοπεύουμε να την επεκτείνουμε και σε άλλους τύπους εφαρμογών αναφορικά με τις εμπορευματικές μεταφορές».