Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Έκδηλος είναι ο δυναμισμός της εξωτερικής σχεδίασης της –συλλεκτικής- έκδοσης «Barbarian SVP» του Mitsubishi L200…

… η οποία θα διατεθεί σε Μ. Βρετανία σε 250 μόλις διπλοκάμπινες εκδόσεις με μαύρη ή γκρι βαφή αμαξώματος και πολλαπλές πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Τα καθίσματα φέρουν λεπτομέρειες και ραφές από πορτοκαλί –suede- δέρμα. Παράλληλα, το λογότυπο SVP και ο αύξων αριθμός κάθε οχήματα θα είναι ραμμένα σε αυτά.

Τέλος, στον χώρο φόρτωσης έχει προβλεφθεί ένα ειδικό συρόμενο κάλυμμα και roll-bars μαύρου χρώματος.

L200 αυτός ο «Βάρβαρος»!

3.767 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Μια συλλεκτική έκδοση 250 –μόλις- οχημάτων με την ονομασία «L200 Barbarian SVP II» του δυναμικού ιαπωνικού Pick-Up θα διατεθεί στην αγορά της Μ. Βρετανίας με κόστος από 34.000 ευρώ περίπου (χωρίς ΦΠΑ).

Μια πραγματικά εντυπωσιακή αισθητικά, νέα –συλλεκτική- έκδοση του Mitsubishi L200 αναμένεται να λανσάρει η εταιρεία στην αγορά της Μεγ. Βρετανίας.
Ο λόγος για το «L200 Barbarian SVP II» (SVP: Special Vehicle Project).
Σε σχέση με τις υπόλοιπες… συμβατικές εκδόσεις το ιαπωνικού Pick-Up, οι νέες «βαρβαρικές» εκδόσεις του L200 θα διακρίνονται χάρη στις πολλαπλές τροποποιήσεις που έχουν δεχθεί τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό τους καθώς και τον πληρέστατο εξοπλισμό.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί, θα είναι διαθέσιμες σε μαύρη (Diamond Black) ή γκρίζα (Atlantic Grey) μεταλλική βαφή αμαξώματος ενώ αίσθηση προκαλούν οι πολλαπλές πινελιές σε πορτοκαλί χρώμα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το δυναμισμό των εν λόγω εκδόσεων.
Συγκεκριμένα, η Mitsubishi έχει επιλέξει ειδικούς τροχούς 17 ιντσών ελαφρύ κράματος με μαύρη – πορτοκαλί βαφή που συνδυάζονται με ελαστικά παντός εδάφους από τη BF Goodrich ενώ τονισμένα είναι και τα καλύμματα των θόλων των τροχών.
Λεπτομέρειες με πορτοκαλί βαφή εστιάζονται στη μάσκα, τους προβολείς ομίχλης, τις χειρολαβές σε όλες τις πόρτες, τις ράγες οροφής κ.ά.
Αντίστοιχα, ο χώρος φόρτωσης εφοδιάζεται με ένα ειδικό –συρόμενο- κάλυμμα και roll-bars.
Αντίστοιχα δυναμική και συνάμα καλαίσθητη είναι η εικόνα του εσωτερικού της καμπίνας όπου έχει επιλεγεί η εκτεταμένη χρήση επενδύσεων από δέρμα στα καθίσματα όλων των θέσεων με ειδικές λεπτομέρειες από πορτοκαλί ραφές και suede δέρμα καθώς και πορτοκαλί φωτισμό στα ποδοστήρια.
Όπως είναι φυσικό, το διπλοκάμπινο L200 Barbarian SVP II θα προσφέρεται με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων «Mitsubishi Smartphone Link Display Audio» που επιτρέπει την άμεση σύνδεση του με εξωτερικές πηγές όπως π.χ. κινητά τηλέφωνα ή tablets, με λογισμικό Apple ή Android, μεγάλη οθόνη αφής, λειτουργία φωνητικών εντολών κ.ο.κ. Αντίστοιχα, περιλαμβάνονται στοιχεία όπως σύστημα εισόδου χωρίς τη χρήση του κλειδιού, αισθητήρες βροχής και φωτεινότητας, προβολείς Bi-Xenon, cruise-control, κάμερα οπισθοπορείας κ.ά.
Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως ο –αλουμινένιος- πετρελαιοκινητήρας των 2,4λτ. της Mitsubishi αναλαμβάνει και σε αυτήν την περίπτωση την κίνηση των εν λόγω εκδόσεων, συνδυασμένος με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 5 σχέσεων (με ειδικά paddles στην κολώνα του τιμονιού) καθώς και σύστημα 4κίνησης «Super Select 4WD» που ελέγχεται μέσω περιστροφικού διακόπτη.