Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
O εικονικός βοηθός μας καλωσορίζει στο LG Omnipod, ένα αυτόνομο πρωτότυπο όχημα που βρίσκεται ανάμεσα στην έννοια του σπιτιού και του αυτοκινήτου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O εικονικός βοηθός μας καλωσορίζει στο LG Omnipod, ένα αυτόνομο πρωτότυπο όχημα που βρίσκεται ανάμεσα στην έννοια του σπιτιού και του αυτοκινήτου.

LG Omnipod: Ανάμεσα σε σπίτι και αυτοκίνητο (+vid)

3.173 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2022)

Τον κόσμο των ηλεκτρονικών στην αυτοκινητοβιομηχανία, επιχειρεί να φέρει η LG παρουσιάζοντας το Omnipod, ένα αυτόνομο πρωτότυπο όχημα που κάνει δυσδιάκριτη τη διάκριση μεταξύ σπιτιού και αυτοκινήτου.

Το LG Omnipod μας δείχνει την κινητικότητα του αύριο!


    Στο άκρως προσαρμοζόμενο εσωτερικό συναντάμε μια σειρά από αρθρωτές συσκευές.

    Στο άκρως προσαρμοζόμενο εσωτερικό συναντάμε μια σειρά από αρθρωτές συσκευές.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Αυτόνομο όχημα, ανάμεσα σε τροχόσπιτο και αυτοκίνητο
  • Με εικονικό βοηθό για σύνδεση με το «μετασύμπαν»
  • Με προσαρμοζόμενο εσωτερικό και πληθώρα ηλεκτρονικών
  • Προσαρμοστικό σύστημα οθονών «Meta Environment»
 
Στην έκθεση τεχνολογίας CES 2022, ανάμεσα στα πολλά εκθέματα της LG αίσθηση προκάλεσε το Omnipod, το οποίο η κορεάτικη εταιρεία αποκαλεί το μια «πρωτότυπη λύση κινητικότητας που θολώνει τη διάκριση μεταξύ σπιτιού και αυτοκινήτου». Πρόκειται για ένα αυτόνομο όχημα που ενσωματώνει «τρελές» τεχνολογίες.
 
Καταρχάς το Omnipod θα μπορούσε να αποτελέσει το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του αύριο, αλλά είναι επίσης αυτόνομα κινούμενο και τροφοδοτείται από έναν εικονικό βοηθό. Συναντάμε μια σειρά από αρθρωτές συσκευές εντός του οχήματος, όπου το άκρως προσαρμοζόμενο εσωτερικό διαθέτει μια οθόνη «Meta Environment», με την προσέγγιση της LG να κάνει λόγο για «τα πάντα συν τον νεροχύτη της κουζίνας».
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως αυτή δεν είναι η πρώτη παρουσία της LG στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αντιθέτως, ο γίγαντας των ηλεκτρονικών έχει μια μακρά σχετική σχέση, καθώς μόλις πριν από δύο χρόνια η εταιρεία είχε παρουσιάσει ένα μικρότερο concept -ξανά στην CES- για να δείξει την άποψή της για την αυτόνομη οδήγηση και τη συνδεσιμότητα. Τούτη τη φορά, όμως, η LG πήγε ακόμα πιο μακριά το ζήτημα, παρουσιάζοντας το Omnipod σαν «μια προέκταση στον δρόμο του προσωπικού χώρου διαβίωσης του καθενός».
  Συνέχεια του άρθρου >>>