Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψό και με πολλαπλές αποθη-κευτικές λύσεις το εσωτερικό του Panda Van.

Στον πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 505 κιλών.

Fiat Panda Van

19.985 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Το Panda Van αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση στην κατηγορία των Mini-Vanettes καθώς, εκτός των άλλων, προσφέρεται και σε εκδόσεις με σύστημα 4κίνησης.
Παρά το μήκος των 3,7μ., είναι σε θέση να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του προϊόντα συνολικού όγκου 1.000 λτ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 1,6t., προσφέρει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο της τάξης των 505 κιλών. Αντίστοιχα, το μήκος του χώρου φόρτωσης του, ορίζεται στα 1.165 χλστ., το πλάτος στα 1.220 χλστ. και το ύψος στα 900 χλστ. αντίστοιχα.
Ο εσωτερικός διάκοσμος του ιταλικού Vanette προσφέρει άνετους χώρους για δύο επιβάτες ενώ, πολλές και εύκολα προσβάσιμες είναι οι αποθηκευτικές λύσεις για πάσης φύσεως μικροαντικείμενα. 
Σε ότι αφορά στα μηχανικά του σύνολα, το Fiat Panda Van προσφέρεται με έναν βενζινοκινητήρα 1,2λτ. με μέγιστη απόδοση 70 ίππων καθώς και ένα μηχανικό σύνολο 0,9λτ. με διπλό τύπο καυσίμου (βενζίνη / φυσικό αέριο).
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο αποδίδει ισχύ 85 ίππων και 145 Nm ροπής ενώ η μέση κατανάλωση του με βάση το πρότυπο NEDC ανέρχεται στα 3,1 kg CNG ανά 100 χλμ., καλύπτοντας φυσικά τις προδιαγραφές της Euro 6D-Temp.

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)