Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

¶κρως εργονομικός και με καλή ποιότητα υλικών ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Ford Fiesta Van.

O χώρος φόρτωσης του Mini-Vanette της Ford προσφέρει ωφέλιμο όγκο 960 λτ.

Ford Fiesta Van

19.998 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Τo Ford Fiesta Van ανανεώθηκε σημαντικά πρόσφατα προκειμένου να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά. 
Βασισμένες στην τρίθυρη έκδοση αμαξώματος, οι εκδόσεις Van του νέου Fiesta προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος 1,28μ. και πλάτος 1,28μ. ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος ορίζεται στα 923 χλστ. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο (εκτός του οδηγού) που το εν λόγω Mini-Vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει ανέρχεται στα 538 κιλά ενώ ο ωφέλιμος όγκος του ορίζεται στα 960 λτ. αντίστοιχα. 
Πέραν της εξαιρετικής εργονομίας και του ιδιαίτερα πλήρους εξοπλισμού στους τομείς της άνεσης και ασφάλειας, το Fiesta Van διακρίνεται και για την πληρότητα των επιλογών σε ότι αφορά στη γκάμα των μηχανικών του συνόλων. 
Συγκεκριμένα, εκτός του πετρελαιοκινητήρα των 1,5λτ. με απόδοση 85 ίππων και μέση κατανάλωση από 3,6λτ./100χλμ., το νέο Fiesta Van είναι διαθέσιμο και με δύο βενζινοκινητήρες 1,0 ή 1,1λτ. με απόδοση από 85 – 125 ίππους και μέση κατανάλωση από 4,8λτ./100χλμ. 
Αντίστοιχα, οι εκπομπές ρύπων των εν λόγω μηχανικών συνόλων ξεκινούν από τα 108 g/km για τις εκδόσεις βενζίνης και από τα 94 g/km για την έκδοση με τον Duratorq TDCi. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)