Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ιαπωνικό Mini-Vanette προσφέρει χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 1.100 λτ.!

Ιδανική είναι η σχέση διαστάσεων / αποθηκευτικών χώρων και η ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του YarisVan.

Toyota YarisVan

19.996 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Για μια ακόμη χρονιά, η πολύ καλή –συνολικά- εμπορική πορεία της Toyota στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, βασίστηκε και στις εξαιρετικές επιδόσεις του YarisVan στην κατηγορία των Mini-Vanettes. 
Με μήκος αμαξώματος στα 3,94μ. μόλις, το ιαπωνικό μοντέλο διακρίνεται για την εξαιρετική ευελιξία του δεδομένου ότι και ο κύκλος στροφής του περιορίζεται στα 9,6 (μόλις) μέτρα. 
Πέραν του κομψού και πληρέστατα εξοπλισμένου εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών, το YarisVan προσφέρει και έναν επίπεδο και πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1,15μ. και πλάτος 1,29μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως 450 κιλών και όγκου έως 1.100 λτ.!
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, το YarisVan είναι διαθέσιμο με καύσιμο τη βενζίνη με ένα 3κύλινδρο σύνολο 1,0λτ. και ένα 4κύλινδρο 1,5λτ. 
Ο πρώτος αποδίδει ισχύ 72 ίππων με μέση κατανάλωση από 4,7λτ./100χλμ. και ο δεύτερος αποδίδει 111 ίππους με μέση κατανάλωση από 5,0λτ./100χλμ. 
Αξίζει να σημειώσουμε δε πως ο 1.000άρης βενζινοκινητήρας του YarisVan συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ενώ το μηχανικό σύνολο των 1,5λτ. συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή το –προηγμένο τεχνολογικά- αυτόματο κιβώτιο «Multidrive S» των επτά σχέσεων. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)