Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εργονομία και η πολύ καλή ηχομόνωση αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο άνεσης στο εσωτερικό του Clio Van.

Το μέγιστο ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται έως και 1,18μ. ενώ ο όγκος στα 896 λτ.

Renault Clio Van

19.987 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού («Pro+» και «Business»), η επαγγελματική έκδοση του Renault Clio βασίζεται στο 5θυρό αμάξωμα προκειμένου να διασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης στον χώρο φόρτωσης μέσω και των πίσω πλευρικών θυρών.
Με μήκος αμαξώματος στα 4,1μ. το γαλλικό Mini-Vanette διακρίνεται για τη μεγάλη ευελιξία του εντός της πόλης, που αποτελεί εξάλλου και το βασικό… πεδίο δράσης του. 
Ωστόσο, στο εσωτερικό του οχήματος, πέραν της ευρύχωρης και πλούσια εξοπλισμένης καμπίνας του οδηγού και του συνοδηγού, έχει προβλεφθεί ένας πλήρως εκμεταλλεύσιμος και επίπεδος χώρος φόρτωσης με μήκος 1,18μ., πλάτος 1,06μ. (950 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών) και ύψος 880 χλστ. 
Σε αυτόν μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα πάσης φύσεως με μέγιστο βάρος άνω του μισού τόνου ή όγκου περίπου 900λτ. 
Σε ότι αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, ο εξαιρετικός 1.500άρης dCi της Renault είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 75 ή 90 ίππων και μέγιστη ροπή 200 – 220 Nm σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο διακρίνεται μεταξύ άλλων για την εξαιρετικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (από 3,3λτ./100χλμ.) και φυσικά τις χαμηλές εκπομπές ρύπων του (από 85 g/km). 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)