Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευχάριστος σχεδιαστικά και με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας.

Με μέγιστο μήκος 1,1μ., ο χώρος φόρτωσης του C3 Entreprise μπορεί να φιλοξενήσει φορτία όγκου έως και 936λτ.

Citroen C3 Entreprise

19.984 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Tο γαλλικό Mini-Vanette συνεχίζει να επιδεικνύει μια εξαιρετική εμπορική πορεία και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών με βασικά προτερήματα του την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας αλλά και την πολύ καλή οδική του συμπεριφορά. 
Ευέλικτο και με πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει πολλαπλές ηλεκτρονικές ευκολίες και έως και έξι αερόσακους, το C3 Entreprise διακρίνεται για την ευελιξία του εντός της πόλης. 
Με το μήκος του αμαξώματος να μην υπερβαίνει τα 4,0μ., προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος 1,1μ., πλάτος 1,4μ. και ύψος 882 χλστ. όπου θα φιλοξενηθούν φορτία συνολικού όγκου 936 λτ. (589λτ. έως την εταζέρα). 
Παράλληλα, σε ότι αφορά στη γκάμα των μηχανικών του συνόλων, ο αποδοτικός 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας BlueHDi αποδίδει ισχύ 99 ίππων και μέγιστη ροπή 250 Nm από τις 1.750 σ.α.λ., γεγονός που εγγυάται την άμεση απόκριση του στις εντολές του οδηγού, κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης, ακόμη και με πλήρες φορτίο. 
Παράλληλα, με βάση το πρότυπο NEDC, η μέση κατανάλωση καυσίμου του ξεκινά από τα 3,5λτ./100χλμ. ενώ οι εκπομπές ρύπων του από τα 93 g/km, γεγονός που διασφαλίζει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου της πρωτεύουσας. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)