Η Opel προσφέρει τα ελαφρά της επαγγελματικά, με μια τεράστια γκάμα μετατροπών για χρήση σε πολλαπλές εξειδικευμένες εφαρμογές.

Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε τη δυνατότητα μεταφοράς αμαξιδίων ΑΜΕΑ από το Opel Combo…

… οι τις ειδικές εκδόσεις με κιβωτάμαξα (box body) για το Opel Movano.

Παράλληλα, εντυπωσιακές είναι οι λύσεις που προσφέρονται ως προς τη διαρρύθμιση του εσωτερικού του χώρου φόρτωσης…

… με ειδικά συστήματα εργαλειοθηκών και αποθήκευσης πάσης φύσεως εξοπλισμού.

Μετατροπές για όλες τις χρήσεις

Με μια πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών με ωφέλιμο φορτίο από 800 – 2.000 κιλά, η Opel προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας του κατάλληλου «συνεργάτη» μέσα από ειδικά εξελιγμένες μετατροπές των εκπροσώπων της.

 
Ένα από τα βασικά γνωρίσματα των μεταφορών όλων των τύπων είναι η πολυπλοκότητα των χρήσεων στις οποίες, τα επαγγελματικά οχήματα καλούνται να ανταποκριθούν.
Για τον λόγο αυτό, πέραν των πολλαπλών εκδόσεων ως τις διαστάσεις του αμαξώματος του και τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων, ένα επαγγελματικό όχημα επιβάλλεται να υποστηρίζεται και από πολλαπλές, εξειδικευμένες, μετατροπές προκειμένου να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες ανάγκες.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο, η Opel έχει καταφέρει να προσφέρει ιδανικές λύσεις στους πελάτες της μέσω της διαθέσιμης γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της (Corsa Van, Combo, Vivaro, Movano), δεδομένου ότι, στην παρούσα φάση είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερες από 400 εργοστασιακές εκδόσεις των οχημάτων της ενώ την ίδια στιγμή, σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές αμαξωμάτων και υπερκατασκευών, διασφαλίζει ειδικές λύσεις για πολλαπλές χρήσεις.
Πέραν λοιπόν του γεγονότος ότι, τα ελαφρά επαγγελματικά της Opel είναι σε θέση να προσφέρουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 3,4 – 22 κ.μ., μέσω του προγράμματος «Conversion2Go», προσφέρει σε συνεργασία με διάσημες εταιρείες μετατροπών λύσεις όπως ψυκτικοί θάλαμοι, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αλλά και πολλές ακόμη ειδικές χρήσεις.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως σε ότι αφορά στις εργοστασιακές προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία, τα ελαφρά επαγγελματικά της Opel είναι διαθέσιμα με εκδόσεις με καρότσα «dropside» (ανοικτή με ανακλινόμενα πλευρικά τμήματα), «tipper» (ανοικτή ανατρεπόμενη καρότσα), Mini-Buses, Crew-Vans (εκδόσεις με κλειστή καρότσα και δεύτερη σειρά καθισμάτων), «box-bodies» (κλειστοί χώροι φόρτωσης) κ.ο.κ.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Opel - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ