Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
«Βιώσιμο Φορτηγό της Χρονιάς 2022» (Sustainable Truck of the Year 2022) το MAN TGX 18.510.

«Βιώσιμο Φορτηγό της Χρονιάς 2022» (Sustainable Truck of the Year 2022) το MAN TGX 18.510.

«Χορός» βραβείων και διεθνών διακρίσεων για το ΜΑΝ TGX.

«Χορός» βραβείων και διεθνών διακρίσεων για το ΜΑΝ TGX.

  • «Βιώσιμο Φορτηγό της Χρονιάς 2022» (Sustainable Truck of the Year 2022) το MAN TGX 18.510.
  • «Χορός» βραβείων και διεθνών διακρίσεων για το ΜΑΝ TGX.

Μία ακόμα διάκριση για το MAN TGX

4.271 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2021)

Το περσινό φορτηγό της χρονιάς -το νέο MAN TGX- απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο, επικρατώντας φέτος στην κατηγορία του και λαμβάνοντας τον τίτλο «Βιώσιμο Φορτηγό της Χρονιάς 2022» για την έκδοση των 510 ίππων.

Τον επίζηλο τίτλο «Sustainable Truck of the Year 2022» (Βιώσιμο Φορτηγό της Χρονιάς 2022) απέσπασε η έκδοση των 510 ίππων της ναυαρχίδας της ΜΑΝ στην κατηγορία του τράκτορα.


«Χορός» βραβείων και διεθνών διακρίσεων για το ΜΑΝ TGX.

«Χορός» βραβείων και διεθνών διακρίσεων για το ΜΑΝ TGX.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 MAN TGX: International Truck of the Year 2021
 
Συγκεκριμένα, η επιτροπή που αποτελείται από δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, εξήρε το TGX 18.510 για την εξοικονόμηση καυσίμου, την αποδοτικότητα και τη φιλικότητά του προς το περιβάλλον. Σημειώνεται, πως ο εν λόγω τίτλος είναι ένας από τους πολλούς που έχει κερδίσει το γερμανικό φορτηγό από το λανσάρισμά του τον Φεβρουάριο του 2020, ανάμεσα στους οποίους είναι το βραβείο του περσινού φορτηγού της χρονιάς (International Truck of the Year 2021), όπως και αυτά που αφορούν στη σχεδίασή του (Red Dot Design και German Design Award).  
 
Διπλό βραβείο σχεδίασης για τα νέα MAN
 
«Το βραβείο "Sustainable Truck of the Year 2022" για το MAN TGX είναι μια ιδιαίτερα σημαντική νέα επιτυχία, καθώς τιμά την εστίασή μας στις φιλικές προς το περιβάλλον και βιώσιμες λύσεις μεταφορών που κάνουν τις απαιτητικές και ταραχώδεις καθημερινές εργασίες των πελατών μας όσο το δυνατόν πιο απλές, ασφαλείς και αποτελεσματικές. Τα σταθερά θετικά σχόλια που λαμβάνουμε για τη νέα γενιά φορτηγών μας από πελάτες, ειδικούς και το κοινό από την κυκλοφορία τους στην αγορά μας κάνει πολύ περήφανους και μας ωθεί να συνεχίσουμε με συνέπεια σε αυτόν τον δρόμο», δήλωσε το Εκτελεστικό Μέλος για Πωλήσεις και Λύσεις Πελατών της MAN Truck & Bus, Goran Nyberg.
 
«Πούλμαν της Χρονιάς» το NEOPLAN Cityliner (+vid)
 
Σημειώνεται, πως ο διαγωνισμός «Sustainable Truck of the Year» μετρά έξι χρόνια ζωής και λανσαρίστηκε από το ιταλικό περιοδικό «Vado e Torno», το οποίο εξειδικεύεται στις βιώσιμες μεταφορές. Η εστίαση είναι στις καινοτομίες βιωσιμότητας για τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές που είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά. Το βραβείο απονέμεται σε τρεις κατηγορίες: τράκτορες, οχήματα διανομών και βαν, αξιολογώντας τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητα και λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τη μείωση των εκπομπών, αλλά και άλλες πτυχές του αντίκτυπου του οχήματος στο περιβάλλον, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθώς και τη βιωσιμότητα ολόκληρου του κύκλου παραγωγής. Στην αξιολόγηση περιλαμβάνονται επίσης πτυχές της άνεσης του χρήστη.
 
Βράβευση βιωσιμότητας για το ηλεκτρικό Fiat E-Ducato
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως η κριτική επιτροπή δικαιολόγησε την ψήφο της για το MAN TGX 18.510 ως εξής: «Η τελευταία γενιά του MAN TGX ανέβασε τον πήχη για την ποιότητα και την απόδοση. Η περαιτέρω εκλεπτυσμένη αεροδυναμική βελτιώνει τις ροές αέρα προς όφελος της χαμηλότερης αντίστασης, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου και τις χαμηλότερες εκπομπές. Η αποτελεσματική κινηματική διασφαλίζεται από τον δοκιμασμένο κινητήρα 12,4 λίτρων με 510 ίππους σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων TipMatic. Η άνετη και λειτουργική καμπίνα έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας τόσο κατά την οδήγηση όσο και κατά τα διαλείμματα».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »