Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντυπωσιακός σχεδιαστικά και με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο εσωτερικός διάκοσμος της Mercedes-Benz X-Class.

Αναλόγως της έκδοσης, η X-Class προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων άνω του 1,0t.

Η κορυφαία έκδοση της X-Class εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα 3,0λτ. με ισχύ 258 ίππων.

Mercedes-Benz X-Class: Η επιτομή του… premium Pick-Up

20.983 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Μια από τις προτάσεις που ουσιαστικά καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα… τάση στην κατηγορία
των Pick-Up είναι χωρίς αμφιβολία η Mercedes-Benz X-Class, ένα μοντέλο με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς εντός / εκτός δρόμου, του πληρέστατου εξοπλισμού και των μεγάλων μεταφορικών δυνατοτήτων.
 
Διαθέσιμη μόνο σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα που μπορούν να υποστηρίξουν με άνεση έως και πέντε ενήλικους επιβάτες, αποτελεί ένα άκρως δυναμικό και συνάμμα επιβλητικό σχεδιαστικά Pick-Up που κλέβει τις εντυπώσεις από όλες τις οπτικές γωνίες.
Παράλληλα, οι πολλαπλές επιλογές τόσο ως προς τη γκάμα των κινητήρων όσο και ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού και η δυνατότητα εξατομίκευσης που διασφαλίζουν στον υποψήφιο ιδιοκτήτη της, καθιστούν την X-Class ένα μοντέλο που μπορεί να καλύψει με άνεση πολλαπλές ανάγκες, όχι μόνο της αμιγώς επαγγελματικής δραστηριότητας του ιδιοκτήτη της αλλά και του ελεύθερου χρόνου του.
 
Πολυτελές και ευρύχωρο εσωτερικό
Πέραν της εξαιρετικής σχεδίασης του, ο εσωτερικός διάκοσμος της X-Class διακρίνεται για την εργονομική θέση των διαφόρων χειριστηρίων αλλά και τους μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι καλής ποιότητας με ανάλογο επίπεδο συναρμολόγησης ενώ, αναλόγως της έκδοσης δεν λείπουν και οι… εξεζητημένες προτάσεις (δέρμα, χρώμιο κ.ά.).
Τα θερμαινόμενα καθίσματα, το σύστημα περιμετρικής θέασης και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων, συνδυάζονται με μεγάλο «αέρα» για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών καθώς και πολλαπλούς χώρους για μικροαντικείμενα.

Μεταφέροντας φορτία έως και 1.067 κιλών
Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 5,34μ., η X-Class προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1,58μ., πλάτος 1,56μ. (1,2μ. μεταξύ των θόλων) και ύψος πλευρικών τοιχωμάτων στα 431 χλστ. Παράλληλα, αναλόγως της έκδοσης, προσφέρει ένα έξυπνο σύστημα στερέωσης φορτίων με μετακινούμενους κρίκους πρόσδεσης στα πλευρικά τοιχώματα. Παράλληλα, αν και το απόβαρο της υπερβαίνει τους 2,1t., η γερμανική πρόταση είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1.067 κιλών ή να έλξει trailers με βάρος έως 3,5t.
 
Κινητήρες με ισχύ από 163 – 258 ίππους
Η X-Class είναι διαθέσιμη με κινητήρες 2,3λτ. ή 3,0λτ. (V6) που αποδίδουν ισχύ από 163 – 258 ίππων και έως 550 Nm ροπής!
Παράλληλα, η Mercedes-Benz εφοδιάζει το Pick-Up της τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και το αυτόματο «7G-Tronic» διασφαλίζοντας πως, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μέση κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται έως και στα 7,3λτ./100χλμ. (εκπομπές CO2 από 192 g/km).
 
Οι… ελληνικές εκδόσεις «The Rock»
Διαθέσιμες σε λευκό ή μαύρο μεταλλικό χρώμα, οι εκδόσεις «The Rock» της Mercedes-Benz X-Class διατίθενται στη χώρα μας βασισμένες στο πακέτο εξοπλισμού «Progressive». Ωστόσο, προσφέρουν επιπλέον στοιχεία με Συνολικό Όφελος από 6.940 – 7.830 ευρώ (αναλόγως της έκδοσης) Συγκεκριμένα, πέραν των εκδόσεων «Progressive», οι εκδόσεις «The Rock» περιλαμβάνουν στοιχεία όπως: δερμάτινες επενδύσεις σε τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, πακέτο στάθμευσης 360ο, Garmin Map Pilot, ηχοσύστημα Audio 20, καθίσματα «Artico/Dynamica», αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες βροχής, κλείδωμα πίσω διαφορικού (μπλοκέ), ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών, χώρο φόρτωσης με επένδυση ανθεκτικού πλαστικούς και χαλύβδινες μπάρες και χαλύβδινα πλευρικά σκαλοπάτια.