Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Kangoo, Trafic και Master παρουσίασε η Renault, στα χρώματα της αγωνιστικής της ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1.

Βασικό γνώρισμα όλων των συγκεκριμένων εκδόσεων είναι η έντονη αντίθεση των ειδικών κίτρινων λεπτομερειών με το μαύρο ή γκρί χρώμα του αμαξώματος…

… σε διάφορα σημεία όπως η μάσκα, οι τροχοί ή το πλαϊνό τμήμα του οχήματος, χωρίς να παραβλέπουμε φυσικά και το εσωτερικό της καμπίνας.

Νέες εκδόσεις «Formula Edition»

2.142 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2017)

Η Renault παρουσίασε νέες εκδόσεις με την ονομασία «Formula Edition» για τα μοντέλα Kangoo Van, Trafic και Master, σε συνέχεια της συνεργασίας της με την αγωνιστική ομάδα της Renault Sport Formula 1.

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Renault Pro+ με την αγωνιστική ομάδα της εταιρείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1, την Renault Sport Formula One Team, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά της Μ. Βρετανίας (προς το παρόν τουλάχιστον), ειδικών εκδόσεων «Formula Edition» για τα μοντέλα Kangoo, Trafic και Master.
Βασικό γνώρισμα των εν λόγω εκδόσεων θα αποτελούν οι ειδικές πινελιές από κίτρινο χρώμα στο πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος και τους προβολείς ομίχλης, οι οποίες έρχονται σε έντονη αντίθεση με το μαύρο (Pearlescent Black) ή γκρι χρώμα του αμαξώματος. Το ίδιο θα ισχύει και για τις –μαύρου χρώματος- ζάντες αλλά και το μαύρο λογότυπο της εταιρείας, με διάφορες κίτρινες λεπτομέρειες.
Αντίστοιχα, στο εσωτερικό των εν λόγω εκδόσεων έχουν επιλεγεί διάφορες λεπτομέρειες από μαύρο δέρμα στο τιμόνι, τους αεραγωγούς ή τον επιλογέα ταχυτήτων καθώς και ειδικές «ματ» επενδύσεις σε διάφορα άλλα σημεία του διακόσμου.