Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Nissan παρουσίασε μια νέα έκδοση με υπερυψωμένη οροφή του ηλεκτροκίνητου e-NV200 με την ονομασία «Maxi».

Η εν λόγω έκδοση έχει ωφέλιμο όγκο 8 κ.μ., ενώ μπορεί να υποστηρίξει έως τρεις ευρωπαλέτες με ωφέλιμο φορτίο βάρους 600 κιλών.

Νέο Nissan eNV200 Maxi

2.525 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2017)

Το κορυφαίο σε πωλήσεις –ηλεκτροκίνητο- ελαφρύ επαγγελματικό όχημα στην κατηγορία του, το Nissan e-NV200, παρουσιάστηκε σε νέα έκδοση με υπερυψωμένη οροφή και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 8,0κ.μ.

Αν και η εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το Nissan e-NV200 έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει, αποτελώντας την δημοφιλέστερη επιλογή στην κατηγορία του.
Συνδυάζοντας ιδανικά την ευελιξία και τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων και το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης, το e-NV200 αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων πάσης φύσεως.
Προκειμένου να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, η Nissan ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής αμαξωμάτων «Voltia», εξέλιξε μια νέα έκδοση του εν λόγω μοντέλου με την ονομασία «e-NV200 Maxi».
Χάρη στην υπερυψωμένη οροφή τους, οι εκδόσεις Maxi προσφέρουν σημαντικά αυξημένο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης (8,0κ.μ.) ενώ την ίδια στιγμή, το ωφέλιμο φορτίου τους ανέρχεται στα 600 κιλά.
Παράλληλα, η μέγιστη αυτονομία του οχήματος με πλήρη φόρτιση, σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, ανέρχεται στα 140 χλμ., μια επίδοση που καλύπτει επαρκώς μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.
Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Nissan e-NV200 Maxi έχει ήδη ενταχθεί στον στόλο των εταιρειών ταχυδρομικών υπηρεσιών PostNL (Ολλανδία) και DPD (Σλοβακία), στο πλαίσιο της προσπάθειας τους να μειώσουν τις εκπομπές ρύπων των οχημάτων τους και να διασφαλίσουν την επίτευξη των στόχων τους για αειφόρο ανάπτυξη.
Καταλήγοντας, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως, όπως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της Nissan, έτσι και το e-NV200 Maxi, συνοδεύεται από Εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ.