Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το ιδιαίτερα σκληροτράχηλο Mercedes-Benz G300 είναι πλέον διαθέσιμο στην αυστραλιανή αγορά και σε έκδοση Pick-Up.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του είναι οι εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του ενώ…

… σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, το ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται έως και στα 2.085 κιλά.

Νέο Pick-Up από τη Mercedes-Benz

4.431 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2016)

Η Mercedes-Benz ξεκίνησε τη διάθεση ενός νέου μοντέλου Pick-Up για την αγορά της Αυστραλίας, το οποίο δεν είναι το πολυαναμενόμενο «X-Class» αλλά το σκληροτράχηλο «G300 CDI».

Αυτήν τη στιγμή, σε παγκόσμιο επίπεδο, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μοντέλο Pick-Up της Mercedes-Benz, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι … του χρόνου καθώς, από το 2017 έχει ανακοινωθεί από την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία πως θα λανσαριστεί επίσημα το «X-Class».
Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για την αγορά της Αυστραλίας καθώς, στη συγκεκριμένη αγορά η Mercedes-Benz μόλις ξεκίνησε τη διάθεση ενός νέου μοντέλου Pick-Up, και μάλιστα ιδιαίτερα σκληροτράχηλου, με την ονομασία «G300 CDI».
Όπως μπορείτε να καταλάβετε με μια μόνο ματιά στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, το G-Class Pick-Up που η Mercedes-Benz προσφέρει πλέον στην Αυστραλία είναι ικανό να… αναμετρηθεί με τις πιο αντίξοες συνθήκες και να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του τη δυνατότητα κίνησης ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολα εδάφη, με την προϋπόθεση πως αυτός θα επιλέξει να δαπανήσει το ποσό των 119.900 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 83.300 ευρώ), για να το αποκτήσει…
Για όσους ενδιαφέρονται για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mercedes-Benz G300 CDI, αξίζει να αναφέρουμε πως διακρίνεται για τις ιδιαίτερα μεγάλες γωνίες του αμαξώματος (Προσέγγισης: 38 μοίρες, Αποχώρησης: 35 μοίρες) ενώ, είναι σε θέση να έλξει φορτία βάρους 2.120 κιλών.
Με το ωφέλιμο φορτίο του να ανέρχεται έως και στα 2.085 κιλά, το νέο αυτό Pick-Up της Mercedes-Benz είναι σε θέση να διαβεί υδάτινα εμπόδια με βάθος έως και 635 χλστ. ενώ, εφοδιάζεται με τροχούς 16 ιντσών με ελαστικά 265/75, ειδικές θυρίδες απορροής του νερού στο δάπεδο της καμπίνας των επιβατών κ.ο.κ.
Παράλληλα, σε αντίθεση με τον μελλοντικό εκπρόσωπο της Mercedes-Benz στην συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων, το X-Class, το οποίο θα εφοδιάζεται με όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες στα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, το G300 CDI δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο… σπαρτιάτικο.
Στον εξοπλισμό του πάντως συγκαταλέγεται το air-condition καθώς και αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, καθώς και σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών.
Τέλος, ένας V6 πετρελαιοκινητήρας με ισχύ 181 ίππων και 400 Nm ροπής, συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων για να μεταφέρει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς του οχήματος ενώ, η δεξαμενή καυσίμου είναι χωρητικότητας 96 λτ.