Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Volkswagen παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο Pick-Up στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης με την ονομασία «Atlas Tanoak Pick-Up Concept».

Το εν λόγω πρωτότυπο έχει διπλή καμπίνα και μήκος 5,44μ. με το μήκος του μεταξονίου του να ορίζεται αντίστοιχα τα 3,26μ.

Εξαιρετική και δυναμική είναι και η σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας, όπου προσφέρονται μεγάλοι χώροι για πέντε ενήλικους επιβάτες.

Νέο VW Atlas Tanoak Concept

3.220 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2018)

Ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία «Atlas Tanoak Concept» παρουσιάστηκε από την Volkswagen στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες.

Το εν λόγω πρωτότυπο Pick-Up της Volkswagen βασίζεται στην πλατφόρμα «MQB» της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ένα ιδιαίτερα ευμετάβλητο πλαίσιο, που αποτελεί τη βάση για μια τεράστια γκάμα οχημάτων, από το Polo όως το μεσαίο Pick-Up «Atlas», στο οποίο και –εν πολλοίς- παραπέμπει σχεδιαστικά το νέο Tanoak Pick-Up.
Με μήκος αμαξώματος της τάξης των 5.438 χλστ., πλάτος 2.029 χλστ., ύψος 1.844 χλστ. και μεταξόνιο 3.258 χλστ., είναι σαφές πως πρόκειται για ένα Pick-Up που προορίζεται για χρήση μόνο στην αγορά των ΗΠΑ ενώ αντίστοιχα, ο χώρος φόρτωσης του έχει μήκος 1.628 χλστ., πλάτος 1.450 χλστ. (1.280 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών) και ύψος 530 χλστ.
Σε ότι αφορά στον κινητήρα του, το Atlas Tanoak Pick-Up Concept εφοδιάζεται με ένα V6 μηχανικό σύνολο βενζίνης (FSI) με χωρητικότητα 3,6 λτ. που αποδίδει ισχύ 276 ίππων και ροπή 361 Nm που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων καθώς και το σύστημα μόνιμης 4κίνησης «4MOTION» με Active Control.