Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά τροποποιημένη είναι η σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος της νέας γενιάς του Amarok σύμφωνα με τα πρώτα σχέδια που παρουσίασε η VW.

Το ίδιο ισχύει και για το πίσω τμήμα του αμαξώματος όπου κυριαρχούν οι έντονες οριζόντιες και κάθετες γραμμές και οι πολλαπλές καμπύλες.

Πλήρως ανανεωμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος που παραπέμπει άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα ως προς την άνεση και ασφάλεια που προσφέρει.

Νέο Volkswagen Amarok

1.843 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2016)

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen δημοσίευσε τα πρώτα επίσημα σχέδια της νέας γενιάς του Amarok, του δημοφιλούς Pick-Up που αναμένεται να λανσαριστεί προς το τέλος του 2016.

Τα πρώτα επίσημα σχέδια του νέου Amarok που η Volkswagen παρουσίασε επίσημα καθιστούν σαφές πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει, όπως και στην περίπτωση των νέων Caddy και T6, στην λογική της βελτίωσης της αισθητικής των εκπροσώπων της με περιορισμένες τροποποιήσεις ουσίας.

Στόχος της Volkswagen είναι η διατήρηση ενός –άμεσα αναγνωρίσιμου- μοτίβου σε ότι αφορά στην εξωτερική σχεδίαση των εκπροσώπων της ωστόσο, μην απατάστε πως το νέο Amarok (όπως και τα νέα Caddy και T6 που έχουν προηγηθεί), θα φέρει πολλαπλές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με τα όσα υποδεικνύουν οι πρώτες εικόνες του οχήματος αλλά και αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της Volkswagen, η σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού του νέου Amarok θα βασίζεται σε έντονες κάθετες και οριζόντιες γραμμές, στοιχείο που ενισχύει τον δυναμισμό του συνολικού αποτελέσματος.

Με συνολικό μήκος 5,25μ. και πλάτος 2,23μ. (συμπεριλαμβανομένων των πλευρικών καθρεπτών), το αμάξωμα του νέου Amarok είναι σαφέστατα επιβλητικό, ενώ όπως ανακοινώνεται, με αυτό το σκεπτικό έχουν αυξηθεί και οι διαστάσεις των τροχών σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.

Το ίδιο ισχύει και για τον εσωτερικό διάκοσμος όπου η «στιβαρή» κεντρική κονσόλα ενσωματώνει μια μεγάλη οθόνη στο πάνω μέρος της ενώ πλήρως τροποποιημένος αναμένεται να είναι και ο πίνακας οργάνων.

Στόχος της VW είναι να προσφέρει επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, εφάμιλλα με αυτά πολυτελών επιβατικών οχημάτων στο νέο επαγγελματικό της εκπρόσωπο και σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, μέσα στις προσεχείς εβδομάδες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες…