Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο και «οργισμένο» Isuzu D-Max

3.280 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2018)

Μια νέα ειδική έκδοση εν ονόματι «Fury» παρουσίασε η Isuzu για το D-Max, η οποία θα προσφέρεται αποκλειστικά στην αγορά της Μ.Βρετανίας. Ωστόσο, μια άλλη ειδική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Μάθετε τα πάντα για τα Isuzu D-Max Fury και Hi-Lander.

Η ιαπωνική φίρμα λανσάρει τη νέα ειδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση D-Max Fury που έχει στη φαρέτρα της αισθητικές αλλαγές, αλλά και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης για τους επαγγελματίες που θέλουν να συνδυάζουν τις αρετές ενός «εργάτη» με τα πλενονεκτήματα ενός οικογενειακού αυτοκινήτου.

Σε ό,τι αφορά το ντιζάιν του D-Max Fury οι άνθρωποι της Isuzu έχουν ενσωματώσει μία νέα γρίλια γκρι χρώματος στη μάσκα, που στο κέντρο της φιλοξενεί το λογότυπο της φίρμας σε κόκκινο χρώμα, πλαϊνά σκαλοπάτια σε gun metal απόχρωση, μαύρους καθρέπτες και χερούλια σε όλες τις πόρτες (και εκείνη της καρότσας), πεντάμπρατσες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και λογότυπα «Fury» στις εμπρός πόρτες. Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο σύνολο παραπέμεπει στις «απλούστερες» Double Cab εκδόσεις του D-Max που κυκλοφορούν, με σημείο αναφοράς τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τους τονισμένους ώμους και τις αναμφισβήτητες ικανότητες του εντός και εκτός δρόμου.

Περνώντας στην καμπίνα του Isuzu D-Max Fury τα βλέμματα τραβούν οι δερμάτινες επενδύσεις του σαλονιού που τονίζονται από τις κόκκινες ραφές του τιμονιού και του υποβραχιόνιου, όπως επίσης και το κόκκινο λογότυπο που κοσμεί το κέντρο του τριάκτινου τιμονιού. Έπειτα, στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment που παρέχει όλες τις ευκολίες συνδεσιμότητας (USB εμπρός και πίσω, CD Player, Bluetooth), ενώ αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει προαιρετικά η επιλογή δερμάτινου σαλονιού σε κόκκινο και μαύρο.

Μηχανικά, τέλος, η ειδική έκδοση του Pick-Up της ιαπωνικής μάρκας τροφοδοτείται από τον τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1.898 κ.εκ. με υπερτροφοδότηση, που αποδίδει 164 άλογα και 360 Nm ροπής με την κατανάλωση του να ορίζεται στα 7 λίτρα ανά 100 χλμ.. Η μετάδοση γίνεται είτε μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, ή με αυτόματο/σειριακό ίδιου αριθμού σχέσεων. Η τιμή του για την αγορά της Μ.Βρετανίας ξεκινάει από τις 22.499 λίρες Αγγλίας, ήτοι περί τις 25.750 ευρώ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως στην ελληνική αγορά βρίσκεται ήδη διαθέσιμη μια άλλη ειδική έκδοση του D-Max, η Hi-Lander, με τελική τιμή από 42.900 ευρώ.