Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μία νέα εγκατάσταση η οποία θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο εκπομπών ρύπων εγκαινίασε το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen.

Ο διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Εκπομπών Ρύπων, Metin Karsak.

Νέο κέντρο ελέγχου εκπομπών ρύπων για τη VW

1.964 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Μία νέα εγκατάσταση η οποία θα είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο εκπομπών ρύπων εγκαινίασε το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen.

Το νέο κέντρο δοκιμών εκπομπών ρύπων της γερμανικής φίρμας βρίσκεται στο Ανόβερο και καλύπτει περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει δύο δοκιμαστικούς χώρους στους οποίους τα οχήματα θα τεστάρονται σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζει ο νέος κύκλος δοκιμών (WLTP) για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.
 
Προκειμένου η VW να προβεί στην κατασκευή της συγκεκριμένης εγκατάστασης δαπάνησε έξι εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπεύθυνες για τη λειτουργία του κέντρου είναι δύο βάρδιες από 15 εργαζομένους.
 
Εκτός από τους δύο δοκιμαστικούς χώρους, ένα βασικό στοιχείο του νέου κτιρίου είναι ο κύριος σταθμός ελέγχου, μέσω του οποίου παρακολουθούνται όλες οι δοκιμές και οι φάσεις που απαιτεί ο WLTP, ενώ όπως υποστηρίζει η μάρκα προκειμένου οι δοκιμές στο σύνολό τους να εκτελούνται υπό τις ίδιες συνθήκες, ένα σύστημα κλιματισμού διατηρεί τη θερμοκρασία στην κεντρική αίθουσα στους 23 βαθμούς κελσίου.
 
Τέλος σε δηλώσεις του ο διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Εκπομπών Ρύπων, Metin Karsak ανέφερε: «Το νέο κτίριο και ο προηγμένος εξοπλισμός που είναι εγκατεστημένος, μας επιτρέπουν να αναπαράγουμε τους απαιτούμενους κύκλους δοκιμών με εξαιρετική ακρίβεια».