Νέα παράταση για την 16η Νοεμβρίου πήρε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου ηλεκτροκίνητου φορτηγού από την Tesla, δια στόματος του Elon Musk.

Νέο ραντεβού για τον Νοέμβριο με το φορτηγό της Tesla

Από αναβολή σε… αναβολή πηγαίνει η ημερομηνία παρουσίασης του νέου ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, έδωσε νέο «ραντεβού» για την 16η Νοεμβρίου.

 
Μέσα στον Ιούνιο η εταιρεία Tesla ανακοίνωσε πως το πρώτο ηλεκτροκίνητο φορτηγό της θα παρουσιάζονταν αρχικά τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, σύντομα η παρουσίαση του μετατέθηκε για την 26η Οκτωβρίου ενώ, λίγες ημέρες πριν, το νέο ραντεβού ορίστηκε για την 16η Νοεμβρίου.
Κάνοντας χρήση των… προσφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Musk ανέφερε πως οι βασικές αιτίες για τα νέα αναβολή της επίσημης παρουσίασης του ηλεκτροκίνητου φορτηγού της Tesla ήταν ορισμένα προβλήματα στην παραγωγή του μοντέλου Model 3 καθώς και ορισμένες δράσεις που η εταιρεία έλαβε προκειμένου να υποστηρίξει επαρκώς την παροχή ενέργειας το Πουέρτο Ρίκο και τα θύματα των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την περιοχή.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ