Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Roadpad επιτρέπει την άψογη ορατότητα σε όλες τις περιπτώσεις, καθώς εξοπλίζεται με τέσσερις κάμερες που παρέχουν βέλτιστη ορατότητα.

Nέο σύστημα πολυμέσων από την Renault Trucks

1.745 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Η Renault Trucks προσφέρει στα οχήματα της σειράς T, C και K ένα νέο σύστημα Roadpad που επιτρέπει στους οδηγούς να ακούν μουσική, να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους hands-free, να οδηγούν με ασφάλεια και να λαμβάνουν εύκολα πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης.

Για να διευκολυνθούν οι οδηγοί, το Roadpad διαθέτει ένα ακριβές GPS σύστημα, εξοπλισμένο με ένα σύστημα πλοήγησης Tom-tom το οποίο περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά, όπως την δυνατότητα προβολής της διαδρομής σε 2-D ή 3-D και λήψη πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.

Το Roadpad κάνει ακόμα τα ταξίδια πιο ευχάριστα και ασφαλή. Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για να προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής των οδηγών,  έχει την επιλογή να συνδυάζει δύο τηλέφωνα. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω hands-free τόσο στα τηλέφωνα εργασίας τους όσο και στα προσωπικά τους τηλέφωνα. Παρόλο που πρέπει αρχικά να επιλέξουν ένα τηλέφωνο προτεραιότητας για την πραγματοποίηση κλήσεων, μπορούν να λάβουν εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα και στα δύο τηλέφωνα. Το τηλέφωνο προτεραιότητας μπορεί εύκολα να οριστεί μέσω ενός εύχρηστου μενού.

Το Roadpad επιτρέπει επίσης στους οδηγούς να απολαμβάνουν τη μουσική τους χωρίς να απομακρύνουν τα μάτια τους από το δρόμο, καθώς το σύστημα παρέχει πρόσβαση στην πλατφόρμα streaming Deezer. Μπορούν επίσης να ακούσουν τα αγαπημένα ραδιοφωνικά τους προγράμματα στο DAB + (Digital Audio Broadcasting), επωφελούμενα από βέλτιστη ποιότητα ήχου. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Roadpad προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή πρόβλεψης καιρού και στους Χάρτες της Google.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια των οδηγών και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου, το Roadpad επιτρέπει την άψογη ορατότητα σε όλες τις περιπτώσεις, καθώς εξοπλίζεται με τέσσερις κάμερες που παρέχουν βέλτιστη ορατότητα.