Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Για το 2019, η ομάδα θα ξεκινήσει το ράλι Dakar με τρία αυτοκίνητα.

Nissan και Red Lined ετοιμάζονται για το Dakar

2.343 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2018)

Η Nissan θα έχει δυνατή παρουσία στην επερχόμενο ράλι Dakar που θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2019. Δείτε με ποιον τρόπο.

Η Nissan και η Red-Lined Motoring Adventure ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο επερχόμενο ράλι Dakar που θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2019 στο Περού.

Η Red-Lined υποστηρίζεται από την ιαπωνική μάρκα και κατασκευάζει μια σειρά από ειδικά κατασκευασμένα off-road αγωνιστικά οχήματα που λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Για το Dakar που θα αρχίσει τον επόμενο μήνα, η εταιρεία έχει αναλάβει την σχεδίαση, την ανάπτυξη και την κατασκευή των οχημάτων Nissan Τ1 Navara ενώ προσφέρει ακόμα και μια σειρά από υπηρεσίες στους οδηγούς για την καλύτερη εκπαίδευσή τους στον πιο σκληρό αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για το 2019, η ομάδα θα ξεκινήσει το ράλι Dakar με τρία αυτοκίνητα με πληρώματα από την Γερμανία, το Nτουμπάι και τη Νότια Αφρική. Στο παρελθόν, έχει συμμετάσχει με 6 οχήματα, με τα πέντε από αυτά να καταφέρνουν τα τερματίσουν το ράλι, ενώ σε συνολικά 84 ειδικές διαδρομές του ράλι Dakar, τα οχήματα της έχουν καταφέρει να τερματίσουν στις 82 από αυτές.

Η Red Lined απευθύνεται κυρίως σε ευρωστους επιχειρηματίες που έχουν στο αίμα τους τη περιπέτεια. Ο ίδιος ο CEO της εταιρείας σημειώνει: « Oι πελάτες μας αναζητούν την περιπέτεια και ενδιαφέρονται να συναντήσουν στο ταξίδι αυτό νέους ανθρώπους».