Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Tο L200 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 9 Νοεμβρίου.

Η πρώτη γενιά του L200 παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 1978.

Η δεύτερη γενιά του L200 μέσα στον Μάρτιο του 1986.

Η τρίτη γενιά του L200 λανσαρίστηκε κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου του 1995.

Μέσα στον Αύγουστο του 2005 ξεκίνησε η διάθεση της τέταρτης γενιάς του L200.

Η πέμπτη γενιά του L200 αποκαλήφθηκε τον Νοέμβριο του 2014.

Νοέμβριο τα σπουδαία για το νέο L200

4.338 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2018)

Την ημερομηνία όπου θα πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου L200 γνωστοποίησε η Mitsubishi.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής μάρκας το L200 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 9 Νοεμβρίου, προσθέτοντας ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια των pick-up οχημάτων της φίρμας, η οποία έχει φτάσει πλέον σε μια 40χρονη πορεία στο συγκεκριμένο τμήμα οχημάτων.
 
Όπως υποστηρίζει η μάρκα το επερχόμενο L200 θα είναι βελτιωμένο σε σχέση με το εξερχόμενο σε πολλούς τομείς και υπόσχεται καλύτερη απόδοση, λειτουργικότητα, ανθεκτικότητα, μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και φινέτσα, τα οποία βελτιώθηκαν σύμφωνα με τα σχόλια που έκαναν οι ιδιοκτήτες του τρέχοντος μοντέλου από όλο τον κόσμο.
 
Μάλιστα μαζί με αυτές τις πληροφορίες η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα και μία εικόνα teaser που παρουσιάζει το νέο pick-up να κινείται στην έρημο. Μπορεί το σύννεφο από το χώμα που έχει σηκωθεί να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του οχήματος, ωστόσο κοιτάζοντας προσεκτικά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να δούμε το εμπρόσθιο μέρος όπου ξεχωρίζουν τα γωνιακά LED φώτα ημέρας τα οποία συνοδεύονται από LED φωτιστικά σώματα.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο υπενθυμίζουμε πως το υπάρχον Mitsubishi L200, το οποίο σε άλλες αγορές είναι γνωστό και ως Mitsubishi Triton, προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε μονοκάμπινη και διπλοκάμπινη έκδοση παίρνοντας ισχύ από τον 2,4 λίτρων πετρελαιοκινητήρα των 180 ίππων, κινητήρας που θεωρείται σίγουρο πως θα εξοπλίζει το ανανεωμένο L200.