Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η παραγωγή του νέου MAN Lions Coach θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο ενώ διακρίνεται για την εντελώς νέα σχεδίαση του αμαξώματος.

Χαρακτηριστικά, η σχεδίαση του πίσω μέρος του οχήματος φέρει σαφείς επιρροές από τα σύγχρονα… smartphones, με πολλαπλές γυαλιστερές μαύρες επιφάνειες.

Σημαντικά βελτιωμένος είναι και ο χώρος για τον οδηγό ενώ ιδιαίτερα αναβαθμισμένο είναι και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Αντίστοιχα, το νέο Lions Coach θα είναι σε θέση να μεταφέρει από 53 – 63 επιβάτες με τον χώρο για τις αποσκευές του να είχε όγκο έως και 14,3 κ.μ.

Ο βρυχηθμός του λιονταριού

4.588 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

Στην προσεχή διεθνή έκθεση «Busworld 2017», η MAN Truck & Bus αναμένεται να παρουσιάσει την, εντελώς νέα, γενιά του τουριστικού λεωφορείου Lions Coach, με σημαντικές αναβαθμίσεις παντού. Ανακαλύψτε το!

Η υιοθέτηση των αυστηρών προδιαγραφών ασφαλείας του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου «ECE R66.02» που αφορούν στην προστασία που επιβάλλεται να προσφέρει ένα τουριστικό λεωφορείο στους επιβάτες του, ακόμη και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες συγκρούσεων όπως π.χ. η ανατροπή του, αποτέλεσε το έναυσμα για την MAN Truck & Bus, προκειμένου να αναβαθμίσει πλήρως τη νέα γενιά του Lions Coach.
Πέραν λοιπόν του σημαντικά πιο στιβαρού αμαξώματος του, το νέο τουριστικό λεωφορείο της MAN που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην προσεχή «Busworld 2017», έχει να επιδείξει νέο σύστημα μετάδοσης της κίνησης, πολλαπλά νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας καθώς και βελτιωμένο αεροδυναμικό συντελεστή κατά 20%.
Το νέο MAN Lions Coach, θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες καθώς και τρία μήκη αμαξώματος από 12.101 – 13.901 χλστ. ενώ, προς το τέλος του 2017 θα λανσαριστεί και μια έκδοση του με μήκος 13.901 χλστ. (με δύο άξονες) που θα προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς έξι επιπλέον επιβατών σε σχέση με τις 12μετρες εκδόσεις.
Η παραγωγή του οχήματος υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ ένα από τα βασικότερα του γνωρίσματα είναι η εντελώς νέα σχεδίαση του αμαξώματος χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το γεγονός ότι, έχει μειωθεί το συνολικό βάρος του στους 19,5t.
Στο εσωτερικό του, το νέο MAN Lions Coach είναι σε θέση να υποστηρίξει από 53 – 63 επιβάτες ενώ προσφέρει και χώρους για τις αποσκευές με όγκο από 11,7 – 14,3 κ.μ. (χωρίς τουαλέτα).
Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει επιλογές ισχύος 420, 450 ή 500 ίππων του πετρελαιοκινητήρα D26 με αυξημένη ροπή κατά 200 Nm ενώ πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός όπου περιλαμβάνονται προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες όπως τα συστήματα MAN EfficientCruise με λειτουργία EfficientRoll, Adaptive Cruise Control, Lane Guard System, MAN Attention Guard κ.ο.κ.