Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η βασικότερη παράμετρος που –επιβάλλεται να- επηρεάζει την τελική επιλογή ενός επαγγελματικού οχήματος, δεν είναι άλλη από το κατά πόσο είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζεται.

    Πληθώρα επιλογών για τον Έλληνα επαγγελματία

    33.680 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

    Στο πλαίσιο της προώθησης της ηλεκτροκίνησης και στην ελληνική αγορά, η Πολιτεία έχει προβεί σε πολλαπλές και σημαντικές νομοθετικές ρυθμίσεις, παρέχοντας κίνητρα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα –σημαντικά όπως θα δούμε παρακάτω- οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση ενός αμιγώς ηλεκτρικού ή υβριδικού οχήματος.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Ωστόσο, η βασικότερη παράμετρος που –επιβάλλεται να- επηρεάζει την τελική επιλογή ενός επαγγελματικού οχήματος, δεν είναι άλλη από το κατά πόσο είναι σε θέση να καλύψει τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζεται.

    Με αυτό το δεδομένο, η περιορισμένη διαθεσιμότητα λύσεων και επιλογών για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος, θα μπορούσε να αποτελεί τροχοπέδη στο αν τελικά θα προβεί σε αυτήν την κίνηση.
    Εξάλλου, περιορισμένο κόστος χρήσης, δεδομένου του χαμηλότερου κόστους καυσίμου διασφαλίζουν π.χ. και τα οχήματα με κινητήρες φυσικού αερίου, χωρίς να παραβλέπουμε τους σημαντικά μειωμένους ρύπους που επιδεικνύουν σε σχέση με τις συμβατικές επιλογές (πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη).
    Ευτυχώς, τα… αισθητήρια της αγοράς επαγγελματικών οχημάτων παραμένουν οξύτατα και ήδη, μια μεγάλη μερίδα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων, προσφέρουν ήδη πολλές και διαφορετικές επιλογές, τόσο αμιγώς ηλεκτρικών όσο και υβριδικών οχημάτων.
    Στην παρούσα φάση είναι ήδη δεκάδες οι επιλογές που μπορεί να ελέγξει ένας επαγγελματίας και περιλαμβάνουν εκπροσώπους από την κατηγορία των Mini-Vanettes (υβριδικά Ford Fiesta Van & Fiat Panda Van) έως και την αντίστοιχη των Μεγάλων Vans (π.χ. Fiat E-Ducato, Mercedes-Benz eSprinter, VW E-Crafter κ.ά.).
    Στον σχετικό πίνακα που σας προσφέρουμε στην επόμενη ενότητα, μπορείτε να δείτε τις ήδη υπάρχουσες επιλογές ηλεκτροκίνητων ή υβριδικών ελαφρών επαγγελματικών που είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα, με το κόστος αγοράς να αφορά στην τελική τιμή χωρίς να υπολογίζονται οι σχετικές… εκπτώσεις λόγω ΦΠΑ κ.ά.
     

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »