Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ήδη στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούνται πολλοί πάροχοι ενέργειας, παρέχοντας σημαντικά οφέλη και υπηρεσίες και στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης.

Επιλέξτε την ενέργεια που θέλετε

33.717 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Πέραν των συστημάτων φόρτισης για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, για τους οποίους μπορείτε να βρείτε πολλές και σημαντικές πληροφορίες στις επόμενες σελίδες του αφιερώματος μας, μια σημαντική εξέλιξη στα δρώμενα της ελληνικής αγοράς, που σχετίζεται άμεσα και με την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, είναι η ανάπτυξη και εμπλοκή πολλών και άκρως σημαντικών εταιρειών στον τομέα της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Οι εν λόγω εταιρείες, μπαίνουν πλέον δυναμικό στον… στίβο και της ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας πολλαπλά νέα και αναβαθμισμένα προγράμματα / συμβόλαια στον τομέα του ηλεκτρισμού, τόσο για ιδιώτες και κατοικίες όσο και για πάσης φύσεως εταιρείες και επιχειρηματικές μονάδες.
Η επιλογή του κατάλληλου ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος μπορεί να γίνει με βάση τις προδιαγραφές της χρήσης για την οποία προορίζεται ωστόσο, πέραν αυτού, η έρευνα αγοράς αναφορικά με τις εταιρείες, τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρουν σε ότι αφορά την παροχή ενέργειας για τον… συνεργάτη σας είναι εξίσου σημαντική.

Δεν πρέπει εξάλλου να παραβλέπουμε πως τα βέλτιστα οφέλη από την στροφή στην ηλεκτροκίνηση και την χρήση οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων για μια επιχείρηση, πρέπει να σχετίζεται άρρηκτα με ζητήματα όπως η μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, η διασφάλιση της κερδοφορίας μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων της, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας που όλα τα παραπάνω διασφαλίζουν κ.ο.κ.
Εξάλλου, αρκετές από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διάθεση ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην ελληνική αγορά, έχουν ήδη συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με παρόχους ενέργειας προκειμένου να προσφέρουν ένα –όσο το δυνατόν- βέλτιστο πακέτο υπηρεσιών στους πελάτες τους, που εκτός από αυτό καθΆ αυτό το ηλεκτροκίνητο / υβριδικό όχημα, περιλαμβάνει συγκεκριμένες προτάσεις σε ότι αφορά την επιλογή και εγκατάσταση σημείων φόρτισης όσο και την παροχή της απαιτούμενης ενέργειας.

Φυσικά, οι προτάσεις και οι επιλογές στην αγορά ενέργειας είναι πολλές και άκρως ανταγωνιστικές ωστόσο, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις κυριότερες εξ αυτών…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »