Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συλλέγοντας δεδομένα από 4.000 οχήματα που διένυσαν 50 εκ. χιλιόμετρα και σε συνεργασία με γνωστές μεταφορικές εταιρείες, η Fiat Professional δημιούργησε το ηλεκτρικό E-Ducato, ώστε αυτό να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της.

Σύγκριση συμβατικού και ηλεκτρικού Ducato.

Όφελος 83,2% από τη χρήση του Fiat E-Ducato

33.639 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Σε σχέση με την αντίστοιχη σε διαστάσεις –συμβατική- έκδοση του ιταλικού Μεγάλου Van, το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο, Fiat E-Ducato έχει να επιδείξει σημαντικά μειωμένη χρήση και συντήρηση σε βάθος χρόνου.


Σύγκριση συμβατικού και ηλεκτρικού Ducato.

Σύγκριση συμβατικού και ηλεκτρικού Ducato.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Με βάση πάντα τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, το Ducato με τον πετρελαιοκινητήρα των 140 ίππων θα χρειαστεί συνολικά 11.500 λτ. καυσίμου με το σχετικό κόστος να ανέρχεται σας 15.145 ευρώ ενώ αντίστοιχα, οι 38.750 kWh που θα απαιτηθούν για τη φόρτιση των μπαταριών χωρητικότητας 47kWh του E-Ducato, θα έχουν κόστος μόλις 2.464 ευρώ.Αντίστοιχα, με αμφότερα τα οχήματα να επισκέπτονται δύο φορές το συνεργείο, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης τους κατά την 1η 5ετία, το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών για τη συμβατική έκδοση είναι πολλαπλάσιο της ηλεκτροκίνητης.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »