Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, οδηγούμε πρώτοι τη νέα –συλλεκτική- έκδοση «Arena» του Isuzu D-Max.

Οδηγούμε πρώτοι!

5.060 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2016)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, οδηγούμε πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα –συλλεκτική- έκδοση «Arena» του Isuzu D-Max για τον εορτασμό των 100 ετών ιστορίας της εταιρείας.

Το Isuzu D-Max αποτελεί μια από τις πληρέστερες επιλογές στην κατηγορία των Pick-Up και στην ελληνική αγορά ενώ η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία συμπληρώνει φέτος 100 έτη ιστορίας.

Θέλοντας να… γιορτάσει με τον τρόπο της την χρονιά – ορόσημο για την Isuzu, η ελληνική αντιπροσωπεία, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, προσφέρει μια επετειακή – συλλεκτική έκδοση του δυναμικού D-Max με την ονομασία «Arena» σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Πέραν του πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας κ.ο.κ., οι επετειακές εκδόσεις «Arena» του D-Max εφοδιάζονται επιπλέον με μάσκα χρώματος γκρι που φιλοξενεί το λογότυπο της εταιρείας σε κόκκινο χρώμα, ζάντες αλουμινίου μαύρου χρώματος, δερμάτινο σαλόνι με ραφές κόκκινου χρώματος, φιμέ επενδύσεις στα κρύσταλλα όλων των θυρών, roll-bar, συρόμενο κάλυμμα καρότσας (προαιρετικά) και ράγες οροφής (όλα σε μαύρο χρώμα) καθώς και ειδικά αυτοκόλλητα carbon στο κάλυμμα του κινητήρα και την καρότσα.

Οι εκδόσεις Isuzu D-Max Arena θα είναι διαθέσιμες με κόστος 34.650 ευρώ για το χειροκίνητο κιβώτιο και 36.150 ευρώ για το αυτόματο κιβώτιο, σε κόκκινο (Venetian Red) ή λευκό (Splash White) χρώμα αμαξώματος για περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Παράλληλα, για παραγγελίες έως 30/6, το συρόμενο κάλυμμα του χώρου φόρτωσης θα είναι δώρο.

Την πρώτη - αποκλειστική-  δοκιμή της νέας –συλλεκτικής- έκδοσης Isuzu D-Max Arena, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες του νέου Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα…