Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η επίσημη παρουσίαση της 8ης γενιάς του Toyota Hilux πραγματοποιήθηκε στη Ναμίμπια (Αφρική) και το Auto Τρίτη βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει τις εντυπώσεις μας.

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Hilux, οι εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του, βελτιώθηκαν σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Ο εσωτερικός διάκοσμος έχει τροποποιηθεί πλήρως και διακρίνεται για τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς τα καλής ποιότητας υλικά.

Παράλληλα, στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλα δεσπόζει μια ευμεγέθης οθόνη αφής (8 ιντσών) που αφορά στον χειρισμό διάφορων λειτουργιών του οχήματος.

Ο ολοκαίνουργιος D-4D πετρελαιοκινητήρας των 2,4λτ. αποδίδει ισχύ 150 ίππων και 400 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ.

Οδηγούμε το νέο Hilux

2.355 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2016)

Μην χάσετε το νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών! Ταξιδεύουμε στη Νότια Αφρική για να οδηγήσουμε το νέο Toyota Hilux σε όλα τα τερέν και σας αποκαλύπτουμε τα νέα χαρακτηριστικά του!

Από το 1968 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε η 1η γενιά του, το Toyota Hilux έχει να επιδείξει περισσότερες από 16 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο εκ των οποίων, τα 787.000 οχήματα έχουν διατεθεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας, διατηρείται με άνεση στην κορυφή της λίστας με τα πιο εμπορικά ελαφρά επαγγελματικά και της ελληνικής αγοράς.

Πλέον, το εξαιρετικά επιτυχημένο ιαπωνικό ελαφρύ επαγγελματικό μπαίνει στην 8η … νεότητα του και αποδεικνύεται πληρέστερο από ποτέ, με μεγαλύτερες διαστάσεις, εντελώς νέο κινητήρα 2,4λτ. που αποδίδει ισχύ 150 ίππων ενώ, ήδη είναι διαθέσιμο για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…