Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύντομα θα σας προσφέρουμε αναλυτικά στοιχεία και εντυπώσεις από την πρώτη επαφή μας με το TGE, το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό της MAN Truck & Bus.

Οδηγούμε το νέο MAN TGE

3.485 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Προσκεκλημένοι της MAN Truck & Bus είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την πληρέστατη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων που πλέον, με την προσθήκη του νέου TGE, περιλαμβάνει επιλογές με μεικτό από 3,0 – 44t.!

Κατά τη διάρκεια της άρτια διοργανωμένης εκδήλωσης της MAN Truck & Bus για τους εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα νέα επαγγελματικά οχήματα της γερμανικής εταιρείας, που ενσωματώνουν σημαντικές αλλαγές, τόσο σχεδιαστικές όσο και στα μηχανικά μέρη.
Ωστόσο, σημαντική νέα προσθήκη στη γκάμα της MAN Truck & Bus είναι χωρίς αμφιβολία, το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό της, το MAN TGE.
Κατά τη διάρκεια της αποστολής μας, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε για εκατοντάδες χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του δυναμικού και πλούσια εξοπλισμένου αυτού μοντέλου, που αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά, μέσα στο 2ο 6μηνο του 2018.
Με δυναμική σχεδίαση αμαξώματος, κορυφαίους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας και επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που παραπέμπει σε πολυτελή επιβατικά οχήματα, το νέο MAN TGE θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 3,0 – 5,5t. ενώ, αναλόγως της έκδοσης του θα προσφέρεται με κινητήρες ισχύος από 102 – 177 ίππους που καλύπτουν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων.
Περισσότερα για το νέο MAN TGE και τις εμπειρίες που αποκομίσαμε από την πρώτη μας επαφή μαζί του σύντομα…