Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Nissan Navara ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά.

Πέραν της βελτιωμένης αισθητικής και του πληρέστερου εξοπλισμού, σημαντικά βελτιωμένες είναι και οι εκτός δρόμου ικανότητες του ιαπωνικού Pick-Up ενώ…

… πληρέστερος είναι σαφώς και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με χαρακτηριστική την ύπαρξη του συστήματος πολυμέσων «Nissan Connect».

Οδηγούμε το νέο Nissan Navara!

13.065 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από την κορυφαία έκδοση «N-Guard» του πλήρως αναβαθμισμένου Nissan Navara!

Με σαφείς αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς, το νέο Nissan Navara ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά μέσα στο φθινόπωρο του 2019 και κατάφερε να κερδίσει άμεσα τις εντυπώσεις και τους επαγγελματίες, κάτι που αποτυπώνεται και από τις νέες ταξινομήσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών όπου, το ιαπωνικό Pick-Up ανακηρύχθηκε τελικά ως το 2ο πιο εμπορικό μοντέλο επί του συνόλου της αγοράς, αυξάνοντας τις νέες ταξινομήσεις του κατά 36,8%!
Με σαφείς αναβαθμίσεις τόσο σε θέματα αισθητικής όσο και –κυρίως- σε μηχανικά μέρη και εξοπλισμό, το νέο Nissan Navara είναι πλέον σε θέση να αποτελέσει μια εκ των κορυφαίων προτάσεων στην Ελλάδα και μέσα στο νέο έτος, παρά τον έντονο ανταγωνισμό.
Εξάλλου, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πρόσφατα οι αναγνώστες του περιοδικού μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του «Best Pro Car 2020», του… χάρισαν τη 2η θέση, πίσω μόνο από το –επίσης νέο- Ford Ranger.