Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μπορεί το νέο VW Caddy να αποτελεί ένα προηγμένο τεχνολογικά όχημα, ωστόσο παραμένει ένα σκληροτράχηλο επαγγελματικό εργαλείο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπορεί το νέο VW Caddy να αποτελεί ένα προηγμένο τεχνολογικά όχημα, ωστόσο παραμένει ένα σκληροτράχηλο επαγγελματικό εργαλείο.

Οδηγούμε το νέο Volkswagen Caddy Van 2,0 102hp

11.275 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Με παράδοση άνω των 40 ετών από την πρώτη παρουσίασή του, η 5η γενιά του -πληρέστατου από όλες τις απόψεις- Volkswagen Caddy, ικανοποιεί καλύτερα από ποτέ τις ανάγκες μιας τεράστιας γκάμας επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Μπροστά από την εποχή του το νέο Volkswagen Caddy!


    Πλήρες από κάθε άποψη είναι το νέο VW Caddy Van, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί και με τα νέα προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης της εταιρείας.

    Πλήρες από κάθε άποψη είναι το νέο VW Caddy Van, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί και με τα νέα προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης της εταιρείας.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Στη νέα πλατφόρμα MQB – Με 19 συστήματα ασφάλειας & άνεσης
  • Με ψηφιακό, άνετο, λειτουργικό και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό
  • Χώρος φόρτωσης 3,1 κ.μ. και ωφέλιμο 618 κιλών
  • Κινητήρες βενζίνης – diesel 75-122 ίππων
 
Το Caddy Van συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο εμπορικών Vanettes όλων των εποχών, όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Από το 1978, όταν και παρουσιάστηκε η 1η γενιά του (2η: 1995, 3η: 2003 με εκτεταμένο facelift το 2003, 4η: 2015), το Caddy έχει εξελιχθεί σε ένα από τα… σήματα κατατεθέντα της κατηγορίας, προσφέροντας πάντοτε (για τα δεδομένα της εποχής), εντυπωσιακές σε ποιότητα, αποδοτικότητα, αξιοπιστία και πρακτικότητα, λύσεις στον επαγγελματία.
 
Η νέα γενιά του διατηρεί τις δύο εκδόσεις ως προς το μήκος αμαξώματος / μεταξονίου ωστόσο, σε σχέση με το μοντέλο που αντικατέστησε έχει τροποποιηθεί ουσιαστικά… από τις ρόδες και πάνω!
 
Η υιοθέτηση της νέας πλατφόρμας «MQB» (Modular Transverse Matrix) διασφαλίζει την βέλτιστη αρχιτεκτονική για την υιοθέτηση πολλαπλών τεχνολογικών πλεονεκτημάτων όπως π.χ. την υιοθέτηση 19 νέων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού ωστόσο, επιφέρει παράλληλα και σαφείς –θετικές- μεταβολές στις διαστάσεις και τις μεταφορικές του δυνατότητες.
 
Σε ότι αφορά στην «κοντή» έκδοση του νέου Caddy που είχαμε στη διάθεσή μας από την ελληνική αντιπροσωπεία, τόσο το μήκος του αμαξώματος (+93 χλστ.) όσο και του μεταξονίου (+73 χλστ.) έχουν αυξηθεί, όπως αντίστοιχα και το πλάτος (+62 χλστ.). Παράλληλα, η μείωση του συνολικού ύψους κατά 25 χλστ. δεν έχει επηρεάσει το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος, που αντίθετα έχει επίσης αυξηθεί!
 
Η τροποποιημένη σχεδίαση του αμαξώματος, με το πιο κεκλιμένο παρμπρίζ και την οροφή που κυρτώνει προς το πίσω μέρος, έχει επιφέρει μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή από το 0,33 στο 0,30, μια εξαιρετική επίδοση για την κατηγορία ενώ, νέα είναι τόσο η μάσκα όσο και τα φωτιστικά σώματα.
 
Ας δούμε ωστόσο μαζί, τους τομείς στους οποίους η νέα γενιά του VW Caddy έχει τροποποιηθεί σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, καθώς και πιο είναι τα βασικά της προτερήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Εντυπωσιακό σε αίσθηση, εργονομία, χώρους, άνεση και ασφάλεια

Πρακτικός, άνετος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος χώρος φόρτωσης

Νέοι κινητήρες TDI και μειωμένη κατανάλωση έως και κατά 12%!

Εξαιρετικό στον δρόμο ακόμη και στο όριο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »