Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο τίτλος του «International Truck of the Year 2018» απονεμήθηκε στη νέα γενιά των DAF CF & XF.

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό, το Volkswagen Amarok V6 απέσπασε τον τίτλο του «International Pick-Up of the Year» για το 2018.

Οι εκδόσεις «Blue Power» του Iveco Daily απέσπασαν το βραβείο «International Van of the Year» για το 2018.

Οι κορυφαίοι του 2018

3.206 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως «Solutrans», απονεμήθηκαν τα βραβεία «International Truck of the Year», «International Pick-Up of the Year» και «International Van of the Year» για το 2018!

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως Solutrans (21 – 25/11) που διοργανώθηκε στη Λυών (Γαλλία), οι αρμόδιες επιτροπές βράβευσαν τα κορυφαία οχήματα στις κατηγορίες των φορτηγών, των Pick-Up και των ελαφρών επαγγελματικών (Vans).
Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές στις εν λόγω κατηγορίες ήταν οι εξής:
-International Truck of the Year 2018: DAF CF & XF
-International Pick-Up of the Year 2018: Volkswagen Amarok V6
-International Van of the Year 2018: Iveco Daily Blue Power
 
Στην κορυφή τα DAF CF & XF
Κατά τη διάρκεια της σχετικής ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής για την ανακήρυξη του «International Truck of the Year 2018», η νέα γενιά των DAF CF & XF πρώτευσε με 104 ψήφους, έναντι των Iveco Stralis NP, Scania XT και Mercedes-Benz Actros.
Με εντελώς αναβαθμισμένους κινητήρας καθώς και σημαντικά βελτιωμένη αποδοτικότητα, οι εκπρόσωποι της Ολλανδικής εταιρείας πρώτευσαν στην φετινή βαθμολογία χάρη σε στοιχεία όπως η τεχνολογική καινοτομία, η άνεση του οδηγού, η οδική ασφάλεια, η οικονομία καυσίμου και το περιορισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, σύμφωνα με και τις δηλώσεις του προέδρου της σχετικής επιτροπής, κ. Gianenrico Griffini.
Υπενθυμίζουμε πως η DAF Trucks έχει αποσπάσει το εν λόγω βραβείο τέσσερις ακόμη φορές και πιο συγκεκριμένα: 2007 (XF 105), 2002 (LF), 1998 (95 XF) και 1988 (DAF 95).
 
Στην κορυφή για τα Pick-Up το νέο Volkswagen Amarok 2018
Mε βάση τα όσα ανακοινώθηκαν σχετικά στην φετινή Solutrans, το νέο Volkswagen Amarok V6, κατάφερε να… υπερισχύσει των Fiat Fullback, Renault Alaskan, Mercedes-Benz X-Class και Toyota Hilux για τον τίτλο του «International Pick-Up of the Year 2018 (IPUA 2018) χάρη στην απόδοση του κινητήρα του, την εξαιρετική εκτός δρόμου οδική του συμπεριφορά, το ευρύχωρο εσωτερικό και το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες του.
 
Νέα σημαντική διάκριση για το Iveco Daily
Με τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2015, το νέο Iveco Daily απέσπασε εκ νέου το βαρύτιμο αυτό τρόπαιο για το 2018, αυτήν τη φορά με τις νέες εκδόσεις «Blue Power».
Η εντυπωσιακή επίδοση του ιταλικού μοντέλου, σε τομείς όπως η οικονομία, η αποδοτικότητα και η οικολογία χάρη στις εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο ή τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες επιλογές, του πρόσφεραν την πρώτη θέση στην προτίμηση της κριτικής επιτροπής, παρά τον ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό από μοντέλα όπως το νέο Ford Transit Custom, το MAN TGE, το ηλεκτροκίνητο Renault Kangoo ZE και την έκδοση με καύσιμο το φυσικό αέριο «TGI» του Volkswagen Caddy.